IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган блесна на прием в Бъкингамския дворец

6 март 2019 17 00

Херцогинята с палто на Аманда Уакели

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Меган Маркъл блесна по време на официален прием в Бъкингамския дворец. Всички представители на британското кралско семейство се събраха там вчера вечерта, за да отпразнуват 50-годишнината от Инвеститурата на принц Чарлз.

Бременната херцогиня на Съсекс плени гостите на Кралица Елизабет със страхотен тоалет и усмивка на уста.

Съпругата на принц Хари се появи на събирането с рокля в златисто и сиво, като върху нея носеше елегантно бяло палто. Стилисти на Острова отбелязаха, че то е дело на Аманда Уакели, като тя го облича не за първи път.

Макар да е в напреднала бременност, Меган носеше високи токчета от бежов велур. Тя беше прибрала косата си на кок, като носеше със себе си и стилен клъч от сатен в малко по-тъмен цвят.

От друга страна Кейт също не отстъпваше със своя тоалет. Тя бе избрала за повода ефирна рокля в светлозелено с плохи, която пада под коляното.

Въпреки слуховете, че Меган Маркъл се чувства изолирана в семейството, тя показа, че е в добро настроение и нямаше проблем с комуникацията с гостите, отбелязват британските медии.

Източник: Reuters

Четете още:

Не са им чужди: Скандалите в кралското семейство

Уилям и Кейт демонстрират футболни умения в Ирландия

Глезят Хари и Меган с марокански деликатеси

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари