IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес пусна нова спортна колекция

13 март 2019 07 14

Предлага клинове с лика си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дженифър Лопес пусна нова фитнес колекция. Тя е в колаборация с марката „Niyama Sol“, като предлага клинове и спортни сутиени за жени.

Певицата създаде първите спортни дрехи за същата фирма през август миналата година. Няколко дни след като обяви, че е сгодена, тя предприемчиво съобщи на феновете си за най-новите артикули.

Колекцията на Лопес се казва „I’m Real“, точно като една от песните ѝ. Тя съдържа шест различни вида спортни сутиени, както и осем клина в пъстри цветове с лика на певицата.

По част от клиновете има розови и светлолилави рози, както и моменти от клипове и филми със звездата.

Според официалния сайт на „Niyama Sol“, спортната екипировка е изработена от 84% рециклирани пластмасови бутилки от полиетилен терефталат и 16% спандекс.

Няколко часа след пускането на колекцията, жени от цял свят затрупаха instagrama на фирмата със запитвания.

Освен че се изявява в киното и пее страхотно, Дженифър Лопес е известна и със страстта си към фитнеса. Тя неведнъж е споделяла своите тайни за перфектна фигура. За да влезе във форма ѝ помага и приятелят ѝ Алекс Родригес, който тренира заедно с нея.

Още снимки на колекцията, създадена от Джей Ло може да видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари