IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра закова същата корица по бански след 22 години

12 май 2019 10 45

Моделът се завърна след пенсиониране от модния подиум с 11,5 кг отгоре

Снимка: сп.  Sports Illustrated Swimsuit

Снимка: сп. Sports Illustrated Swimsuit

Тайра Банкс се завърна на корицата на Sports Illustrated Swimsuit 22 години, след като стана първият чернокож модел на корица в историята на списанието. Топмоделът се опита да пресъздаде именно първата си корица, като остави феновете да преценят дали ѝ се е получило. Банкс позира по жълт бански и призна, че в момента тежи с 11,5 кг повече в сравнение с онази фотосесия.

„Първата ми корица беше преди 22 години, колко лудо е това? Казах си „По дяволите, аз съм 45-годишно куче!“, сподели пред медията Тайра.

Хубавицата призна, че сега е с 11,5 кг по-тежка от първата си корица, но това не я притеснява. Също така разкри, че макар банският да не е в същия десен, се е опитала максимално да наподоби визията си от въпросната си изява.

Настоящата фотосесия излиза 14 години, след като супермоделът се пенсионира от модния подиум, защото искала да се оттегли, когато е на върха.

„Има един стереотип, че само 20-годишните жени са секси по бански. Когато една жена достигне определена възраст, повече не е желана. Но аз исках да покажа, че моделството няма възраст. Показвам се след пенсионирането си, за да практикувам това, което проповядвам“, каза още шоколадовата хубавица.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

нострадамус ( преди 4 години )
някой ( преди 4 години )
копие на Бионсе, да се чудиш тя ли е или не
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар