IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл – моделът, който обича тялото си

22 юни 2019 10 45

Моделът се снима за списание „Vogue“

Vogue/Instagram

Vogue/Instagram

Тя е на 49 и не се срамува от тялото си. Тя е Наоми Кембъл и не ѝ пука да застане пред обектива както майка я е родила. 

„Отне ми дълго време, за да се почувствам добре в тялото си. Това е нещо, което идва с възрастта и се случи в последните няколко години“. Това разкрива дивата, която смая феновете си, качвайки своя снимка в Instagram. 

Звездата, която изгрява на модния подиум едва 15-годишна, се е съгласила да позира гола за британското издание на „Vogue“. 

Кадърът показва, че фотосесията е направена в пустинята на Кения. Наоми е застанала в гръб – топлес, само с тънък златен аксесоар, който виси на кръста ѝ. 

Пред списанието Кембъл споделя, че като тийнейджърка нямала самочувствие и въобще не се харесвала. Тя често чувала подигравки, че е твърде слаба. „Чувствах се добре единствено когато ходех на уроци по балет. Тогава бях себе си в моето тяло и забравях за всичко останало“, казва тя. 

В началото на своята кариера Наоми била много скована и не знаела какво да прави по време на снимки. 

„Бях много смешна. Единствените движения, които правех пред камерата бяха онези, които знаех от балета – скачах и правех пируети. Едва когато започнах да снимам със Стивън Мейзъл се научих, че трябва да съм неподвижна, тиха и да правя определени пози с тялото си. Но дори и тогава когато трябваше да снимам фотосесии по бански или бельо се чувствах ужасно неуверена. В ежедневието ми когато излизах на улицата по дънки или клин винаги връзвах на кръста си пуловер, за да се прикрия“, спомня си тя. 

„Научих се да не приемам тялото си за даденост. Много хора преди ме съдеха, че съм кариеристка и работя много над лимитите си. И това наистина беше така. Днес, с времето се научих, кога имам нужда от почивка. Вече зная как да се излежавам по цял ден на плажа или да си остана в леглото когато съм имала тежки работни седмици“, казва още Кембъл, която не крие, че ѝ трябвали повече от 20 години, за да заобича тялото си.  

Преди броени дни майката на звездата – Валъри Морис, показа страхотна форма, снимайки се по бански. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
pojelava uspehi na jenata na snimkata. i az su6to si davam poniakoga pulna po4ivka. ne obi4am da izdevatelstvam nad tialoto si sus zloupotreba v kraini limiti natovarvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар