IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуснаха на търг суитшърт, носен от принцеса Даяна

3 юли 2019 05 40

Майката на Уилям и Хари носеше послания с дрехите си

Reuters

Reuters

Суитшърт, носен от принцеса Даяна, бе пуснат на търг. От американската къща „Ар Ар окшънс“ се надяват да получат за него над 5 000 долара.

Спортната дреха е била подарена на покойната принцеса от Ричард Брансън – основател на компанията „Virgin Atlantic“. Тя е с логото ѝ.

Суитшъртът, който е от памук и полиестер, е собственост на личната треньорка на Даяна – Джени Ривет. Няколко седмици преди трагичната катастрофа, майката на Уилям и Хари ѝ подарила няколко спортни екипа.

Светът се тревожи от много по-сериозни теми. Ето защо носенето на подобен суитшърт на всяка тренировка е идеалният начин „за отклоняване на медийното безумие“, смятала Даяна.

На 1 юли принцеса Даяна щеше да навърши 58 години. Много модни експерти посочват, че тя изглеждала зашеметяващо както в официални тоалети, така и в спортни дрехи.


Източник: Reuters

Едно от нещата, с което ще бъде запомнена е, че използвала дрехите, за да предаде социални послания на обществото.

Почитта към лейди Даяна сваля популярността на принц Чарлз

„Тя се превърна в модна икона по същия начин, по който Джаки Кенеди или Одри Хепбърн – непреходен, елегантен и все още модерен“. Това коментира Елери Лин, която е един от кураторите на изложбата „Даяна: Нейната модна история“, намираща се в двореца Кенсингтън.

Бившата съпруга на принц Чарлз загива в автомобилна катастрофа в Париж, на 31 август 1997 г.

Лейди Ди искала да се снима в продължението на „Бодигард“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари