IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блондинката Сидни Суини се трансформира в брюнетка на Met Gala 2024

7 май 2024 15 00

Горещата актриса заложи на готическа визия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актрисата Сидни Суини изглеждаше великолепна както винаги на червения килим на Met Gala 2024 в понеделник вечер, но замени характерните си руси коси за черен боб.

Красавицата носеше ансамбъл, проектиран от Miu Miu. В намигване към тазгодишната тема – „Спящите красавици: Пробуждане на модата“ – Суини се появи в светлосиня бална рокля Miu Miu с флорални детайли, съчетана с дълги черни ръкавици, добавящи към излъчването ѝ на готическа принцеса.

Звездата от сериалите “Белия лотос“ и „Еуфория“ направи своя дебют на Met Gala през 2022 г., облечена в бяла рокля на Tory Burch с корсет и отделяща се пола, с която направи драматична поява на червения килим преди две години.

И миналата година тя пристигна в украсена рокля на Miu Miu, изпъстрена с черни панделки. Не е изненада, че Суини получи още една желана покана за тазгодишния бал,. наричан „Модни Оскари“. С помощта на своята стилистка Моли Диксън, тоалетите на Сидни влизат в заглавията на практика всеки път, когато тя се появи на звездно събитие.

Сидни Суини

Сидни Суини на бала през 2023 г.; Снимка: Getty Images

Последните ѝ хитове включват зашеметяващ, скулптурен топ на Balmain, който тя съчета с прости черни панталони за премиерата на филма си Immaculate в Лос Анджелис. След това тя се появи във вдъхновена от филма „Сватбата на най-добрия ми приятел“ рокля на Miu Miu, която носеше на наградите GLAAD Media Awards 2024. Суини блесна и в прилепнала бяла рокля на Marc Bouwer, с която изкопира гардероба на Анджелина Джоли, за тазгодишното парти на Vanity Fair след наградите „Оскар“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари