IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видео уроци: Маникюр с великденски яйца

9 април 2015 09 39

Празнично вдъхновение за ноктите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Настъпването на Великден винаги се очаква с нетърпение от малки и големи. Спазването на традициите е едновременно важен елемент от празника и истинско забавление за децата и възрастните.

Широкото поле за изява на фантазиите ни около декорацията на яйцата ни позволява да дадем воля на желанието си за цвят и настроение.

Именно това незаменимо усещане и вдъхване на живот ни даде идеята за новите видео уроци. Маникюрът за Великден задължително трябва да отговаря на концепцията на празника и да бъде в тон с декорациите върху козунаците и яйцата.

Спряхме се на два варианта – един с много цветове и геометрия и втори с кристали.

Първият маникюр комбинира в себе си многоцветния характер на празника и тенденциите за сезона, налагащи използването на геометрични форми.

Върху предварително лакирана бяла основа започнете да експериментирате с различни цветове – редувайте сини точки с розова черта или зелена черта със сини триъгълничета.

Точната подредба на формите зависи изцяло от вас, а за да я постигнете, ще ви бъде необходим точкатор или карфица. Селектирайте цветовете по ваш избор.

Вторият маникюр е вдъхновен от красивите кристали за яйца, които подсилват цвета и внасят магическо и приказно усещане.

След като вече сте си избрали даден цвят, лакирайте всички нокти в него. Изчакайте да изсъхне и нанесете топ лак.

Докато още не е изсъхнала плочката, потопете в прах с брокатени частици. В случай, че нямате такъв, винаги можете да замените със захар.

Точната техника за изработка на маникюра и в двата варианта можете да видите в нашия видео урок.

Маникюристът на Sky Gym, Мария Цакова, ще ви покаже нагледно как да направите това във видео урока, заснет съвместно с Bulgaria On Air.

Фризьор: Ралица Стоицева

Автор и модел: Модният и козметичен редактор на Tialoto.bg – Криси Табачка

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари