IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви с малко сън? Възможно е

21 юли 2015 04 18

Малки трикове и хитринки за добър външен вид

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Летният сезон е времето, в което със сигурност спим най-малко. Просто няма как да откажем на поканата на топлите вечери, в които леко подухва ветрец.

Идеалистичните атмосферни условия намират своя идеален завършек в лицето на студен плодов коктейл и приятна компания.

И всичко това е чудесно до момента, в който се наложи да станем за работа. Тогава осъзнаваме колко изморени изглеждаме и как от вчерашната ни красота не е като да е останало много.

Представяме ви лесните начини, с които да възвърнете свежестта във визията си.

1. Фон дьо тен

Поставете фон дьо тен със слънцезащитен фактор – по този начин не просто ще върнете обратно свежестта в лицето си, но и ще защитите кожата от вредните UV лъчи. В случай, че не ви се струва достатъчно покривен, можете да комбинирате с използването на коректор.

2. Хидратация

Сутринта след безсънна нощ не е времето, в което да пропуснете своя хидратиращ продукт, особено ако сте консумирали повечко алкохол предишната вечер. Не подценявайте чудесата, които кремовете могат да направят с кожата ви. Опитайте и ще видите как видът ви ще се подобри.

3. Коректор

Вече споменахме комбинирането му с фон дьо тен, но не трябва да пренебрегваме и значението му сам по себе си. Коректорът покрива успешно зачервяванията и тъмните кръгове под очите. Освен около очите, можете да го използвате в зоните около носа и устата, тъй като там също могат да се проявят последици от безсънието като раздразнения и зачервявания.

4. Руж

Ако поставите малко цвят върху скулите си, мигновено ще забележите колко по-свежо ще стане лицето ви. Запомнете, че когато сте уморени, кожата ви е една идея по-бледа от обикновено и може да се наложи да се постараете повече при сливането.

5. Отворете очи

След безсъние очите са подпухнали и притворени. Отворете ги визуално, като използвате извивачка за мигли и един пласт повече от обикновено спирала. Освен това, можете да нанесете бял молив за очи в краищата на окото, за да създадете оптическа илюзия за още по-свеж поглед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари