IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френска красота: Задължителна козметика

23 януари 2016 08 00

Без какво не могат французойките?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

От съвсем малко руж по скулите през ярки, сексапилни червени устни до небрежно преметната коса на една страна, французойките притежават няколко емблематични черти, с които са разпознаваеми със своята красота из цял свят.

Дори и да не сте родени във Франция, няма по-добър вариант от този, да вземете най-доброто от класическите навици с козметичните продукти.

Представяме ви без какво не могат французойките по отношение на ежедневния режим с грима – имплементирайте задължителното и в своето ежедневие, за да усетите мигновено промяната.

1. Парфюм като подпис

Всяка французойка има уникален аромат, който лесно се разпознава и идентифицира със самата нея. Разбира се, това се случва дори и ако само мине покрай вас. Всеки един ден, без значение дали е делник или е през уикенда, не пропускайте да впръскате ароматна течност. Типични нотки, към които да се ориентирате, са розов пипер, малина и боровинка.

2. Невидим фон дьо тен

Голямо предимство на французойките е, че разбират целта на фон дьо тена. Не трябва да създавате маска върху лицето си, а да прикриете недостатъците успоредно с подчертаване на предимствата. Използвайте основа за грим, покривен продукт с лека текстура и не пропускайте матиращия завършек. Това ще ви помогне не просто да изглеждате добре, но и да задържите ефекта за по-дълго време.

3. Коректор под очите

Дори и да не носите никакъв грим, коректорът е от продуктите, на които трябва да заложите. Този козметичен продукт е способен да заличи за секунди всякакви следи от умора върху лицето и да ви направи да изглеждате свежи и отпочинали.

4. Почти невидим руж

Правилно поставеният руж върху основата на вашите скули ви придава мигновено френска красота, дори и в най-студената зима. Важното е да не прекалявате с количеството и да съобразите правилно подходящия цвят. Бронзовите блясъци са подходящи, ако сте с тъмна кожа или през лятото. За останалото време оставете меките прасковени нюанси.

5. Червено червило

Когато една жена носи червено червило, тя със сигурност се забелязва. Този неподвластен на времето козметичен продукт със сигурност е най-емблематичният знак за френската красота. Ако има нещо, което винаги бихте намерили в една женска чанта, това е червеното червило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари