IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще се осмелиш ли да бъдеш себе си?

3 май 2018 13 40

За предизвикателствата в аромат

Снимка: Bulgari

Снимка: Bulgari

Често ни се иска да бъдем смели, да експериментираме и да разкрием тази луда наша страна, която обикновено не можем да проявим в ежедневието си.

Да се осмелим да скочим в басейна, да сложим розов грим, да танцуваме с розови балони и да провокираме самите себе си.

Точно тази концепция стои и зад новия аромат на Bulgari Omnia Pink Sapphire.

Да откриеш магията в тези мигове, в които имаш чувството, че животът ти е перфектен. И да те провокира да превърнеш и реалността в мечта, стига само да се осмелиш да бъдеш себе си, своя глас, изкуство и талант.

Новият скъпоценен камък в емблематичната серия Omnia е създаден от Мастър парфюмериста Алберто Мориас. Ароматът отговаря на вдъхновението – темпераментен и екзотичен, способен да спре дъха ни и да ни накара да тичаме, да скачаме и да се гмуркаме в предизвикателствата на живота.

Тематично като камъка, чието име носи, парфюмът разгръща своята ароматна пирамида с цитрусови плодове и розов пипер. Мисленото отвеждане в далечните земи на Таити и Полинезия – островите, които са и дом на деликатното слънчево франджипани и пищното цвете Тиаре, кремообразно-флоралните средни нотки на аромата.

Завършекът е с аромат на ванилия, топла дървесина и мускусни нотки.

Bulgari Omnia

Ароматната колекция е вдъхновена и носи почерка на скъпоценните камъни, криещи в себе си творенията на природата.

Флаконът е създаден от емблематичните два пръстена, преплитащи се един в друг и изобразяващи бижу. Формата е символ на безкрайност, мощно усещане за изобилие и неограничено усещане за свобода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари