„Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ бе водещата тема на бутиковия makeup class на Джулия Ангелова, който се проведе през април в София. Събитието се организира специално заради силния интерес и многобройните запитвания на млади гримьори и момичета, които искат да се реализират като професионалисти в сферата.

Тя подробно обясни как могат да бъдат подчертани качествата на лицето, как да се прикрият дребните несъвършенства и как да направим перфектната основа за грим. Пред гостите бяха демонстрирани два вида грим, които са сред най-честите избори на жените, които държат да изглеждат винаги красиви и стилни – Cut crease и Soft spot smokey eyes.

Голямата изненада при демонстрацията на третия вид грим – сценичния, бе появата на фолкпевицата Камелия, която влезе в ролята на модел.

„Българката е една от най-прекрасните жени в света и умее да се грижи за себе си“, категорична бе Джулия Ангелова пред гостите на събитието. Тя даде ценна информация за тенденциите в грима през сезон пролет-лято 2018 – период, в който погледът ще бъде насочен към гримове, подчертаващи очите посредством полихромност и сенки с метални и перлени нюанси.

„От изключително значение е да изглеждаме добре, без да прекаляваме с боичките и да се превърнем в гротеска. Гримът е черешката на тортата в целия вид на една дама“, сподели още гримьорката.