IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Valentino: Висшата мода идва и в козметиката

29 май 2018 12 40

Модната къща с изненада в бюти сектора

Снимка: Valentino/Instagram

Снимка: Valentino/Instagram

Тази седмица определено започна много обещаващо, след като бе обявено официално, че Valentino ще представят нова линия продукти за красота в колаборация с козметичен гигант.

„Valentino и Loreal подписаха глобално и дългосрочно договор за лиценз относно създаването, разработването и дистрибуцията на парфюми и луксозна козметика под бранда на Valentino“, гласи официално съобщение.

Целта на тази колаборация е да се сведе креативната визия на модната къща до широката публика, използвайки експертизата на козметичния гигант.

Защо обаче това партньорство?

„Днес Valentino олицетворява визията за красотата, за нестандартното и модерното, а като такава е силно вдъхновение за аромати и продукти в сферата на красотата“, продължава изявлението.

Ще можем да проследим резултатите от това партньорство най-рано в началото на 2019 година, когато ароматите и козметичните продукти ще бъдат представени за масовия пазар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари