IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надуваем дюшек за дами с големи гърди

1 юли 2018 12 00

Иновация в надуваемите изделия

Снимка: Bravissimo

Снимка: Bravissimo

Жената с големи гърди може и да е сред мечтите на мъжете, но в действителност само тя си знае какви са негативите на големия размер.

И сега, в сезона на морските почивки, когато надуваемите аксесоари са сред най-водещите тенденции, изниква още един проблем за дамите с големи гърди – да легнат по корем без да изпитват какъвто и да било дискомфорт.

Решението обаче идва от марка за бельо, специализирала в изделия за дами с голям размер бюст, която представи надуваем дюшек с място за... гърдите.

Изделието е в тематичния за марката розов цвят и представлява стандартна форма с допълнително място в предната част.

Моделът се ражда като първоаприлска шега, а сега идва като действителен продукт, който се радва на много внимание от страна на дами по цял свят.

Lilo” идва дори с описание: „Искахте го, ето го и него... надуваем дюшек с място за гърдите ви! Когато го представихме като шега за 1-ви Април, не очаквахме стотици от вас да ни кажат, че наистина искат такъв... но вашата реакция ни показа, че трябва да го направим!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари