IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миене на косата с шампанско – новият тренд

8 август 2018 10 50

Тайната на Катрин Зита-Джоунс

Източник: Reuters

Източник: Reuters

„Алкохолът не е ли за пиене? Тогава защо жена ми го ползва за миене?“. Това гласи пост на американец във Facebook, съдържащ снимка, на която половинката му полива главата си с шампанско. Под нея има стотици подигравателни коментари, че той ще се разори съвсем скоро, ако тя продължава да не използва напитката по предназначение.

Колкото и странно да звучи, миенето на главата с шампанско или друг вид алкохол е новият тренд в домашната грижа за косата. Това е и тайната на Катрин Зита-Джоунс. Наскоро актрисата призна, че блясъкът на косата ѝ се дължи на подхранването с шампанско, бира и водка.

Смесването на равни количества джин и водка прави косата копринено гладка и лесна за разресване. Съставки в бирата и шампанското пък я заздравяват и ѝ придават неустоим блясък.

Доказано е, че миенето или маските с алкохол подобряват растежа на косата. Преди години, когато не е имало толкова достъпна козметика, много жени са миели косата си с бира.

Много бюти влогърки говорят за предимствата на миенето на косата с шампанско. Мадина Шриензада, която има канал в Instagram, разкрива стъпка по стъпка как да използваме алкохола за по-бляскава и гладка коса. Вижте нейното видео:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари