IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на красотата на Елизабет Хърли

2 септември 2018 12 00

Актрисата е на 52, но кой би повярвал?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Елизабет Хърли е на 52 години, но продължава да вълнува със своята красота и сексапил. Тялото на актрисата сякаш се съревновава срещу старостта, която засега седи на далечно разстояние. 
Какви са тайните й за красота?

Правилното хранене и разумната диета

В диетата на Лиз няма хляб, макаронени изделия и чипс. Тя не яде пържена храна и не пие сладки газирани напитки. Предпочита в менюто й да има риба, кафяв ориз, зеленчуци и плодове. И според звездата чаша вода сутрин никога няма да навреди на тялото. Когато трябва да сваля килограми залага на петдневна диета, в която няма място за захар и сол. Плодовите салати, постното пиле и зеленият чай обикновен й помагат да поддържа перфектната си форма.

Йога, джогинг и чист въздух

Елизабет съветва да се спи на отворени прозорци - свежият въздух лекува кожата и я прави гладка. Между другото, няколко дни в седмицата актрисата се занимава с йога и пилатес и сутрин се разтяга. Хърли живее предимно извън града и няма възможност да посещава фитнес зали.

Тя прави половинчасови разходки със своите любими кучета. Студеният душ съще е сред най-ефективните начини за поддържане на тялото в добра форма, смята актрисата. Тя също така не крие, че винаги е с грим - обича да изглежда винаги привлекателна. Според нея маските и балсамът са задължителни за всяка жена, която иска да бъде винаги желана от любимия мъж.

Вана

Елизабет обича да взима топла вана, в която разтваря соли от Мъртво море. Тази приятна процедура, според нея, отпуска тялото, освобождава го от ежедневния стрес и прави кожата еластична и нежна. 

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари