IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се случва с лицето на кралица Рания?

31 октомври 2018 12 00

Прибягнала ли е кралската особа до пластични подобрения?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните месеци в окото на медиите е Меган Маркъл. Един бърз преглед, независимо дали булевардни, модни или новинарски, показва, че съпругата на принц Хари дори не може да се завърти без да е уловен някакъв дефект или ефект.

Ние ще обърнем внимание обаче на една от най-обичаните кралски особи – Рания.

Кралицата на Йордания винаги е била пример за елегантност, красота и присъствие. От висотата на своите 48 години тя винаги е изглеждала младолика и естествена. Няма информация и да е злоупотребявала с пластични подобрения.

На последните официални събития обаче прави впечатление, че на лицето си сякаш е сложила маска, а очите ѝ придобиват формите на процепи.

Лицето ѝ изглежда подуто и сякаш е замръзнало, което провокира редица коментари в социалните мрежи дали не е прибягнала до разкрасителни процедури.

Рания е майка на четири деца и кралица на Йордания от 1999 година. Тя е мюсюлманка и винаги спазва традициите за благоприличие. Съпругът ѝ крал Абдула II е сред най-влиятелните монарси в света, но двамата са далеч от типичната за арабския свят двойка. Рания не се забулва и не покрива главата си.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари