IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Balmain Hair иновация: Спа боядисване на коса

8 ноември 2018 15 57

Повече възможности при цветовете за коса

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Перлата в короната на SELENA ES, Balmain Hair, представи за пръв път в България колекцията Couleurs Couture – най-луксозната спа терапия в боядисването, която предлага живи и дълготрайни уникални цветове.

Френският бранд разработва боята с иновативната нежна, щадяща косата формула и чисти пигменти, които позволяват на всеки колорист-артист да бъде креативен, да смесва боите и да създава нови цветове. Колекцията се различава с френското име „Couleurs Couture“, защото Balmain Hair е повече от козметична компания, тя създава висша мода за коса.

Боята е с луксозна лека кремообразна текстура, за удобно миксиране и равномерно нанасяне и е обогатена с копринен протеин, арганов еликсир, кокосово и ленено масло. Тези съставки не увреждат косата и дори напротив, регенерират косъма по време на боядисване.

Клиентите на Balmain Hair ще могат да се насладят на истинско Balmain изживяване в салона и лесна консултация. За целта брандът е разработил първия по рода си „Consultation Boutique“ бутик за консултации – нов, луксозен и персонализиран начин за консултация в най-добрите салони за красота, в който всеки клиент може да изпробва кой е най-подходящият цвят за него.

Терапията продължава и у дома с продукта „Supplementary Salon Service“, маска за коса, която всеки клиент ще получава като подарък от фризьора си за употреба у дома и която ще запази цветовете живи за по-дълго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари