IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да разнообразите стила си с перука

9 декември 2018 13 00

Лесен начин да експериментираме

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Не можем да отречем, че косата е едно от най-сексапилните оръжия на жените. Тя може да подчертае индивидуалността ни, да разнообрази тоалет и дори да промени настроението ни.

Виждаме постоянно как звезди експериментират с тях в ежедневието си и е добре да вземем един урок от тях по стил.

Представяме ви 5 начина, по които можете да станете истински хамелеон в стила с помощта на перуки.

1. Персонална палитра

Дали наистина има разлика във вниманието от мъжете, ако сте брюнетка или блондинка? Можете да експериментирате и да разберете отговора веднага, без да се налага да изтощавате косата си с боя за коса, обезцветяване или други манипулации. Разбира се, перуката е лесен начин и да разберете дали даден цвят ще ви отива без да се налага да го правите и после евентуално да съжалявате.

2. Спестява време

Понякога старанията ни да бъдем с перфектна прическа могат да бъдат наистина стресиращи. Не е лесно всеки ден да изправяме перфектно или да създаваме къдрици, а още по-малко е добре за косата ни. Затова да имате перука в същия цвят като вашия е лесен начин в средата на седмицата, когато не ви се занимава, да сте с перфектна коса само с едно поставяне на перука.

3. Специалните поводи

Да, когато имаме специален повод искаме да изглеждаме перфектно. Невинаги можем да отделим средства да отидем на фризьор и да си направим идеална прическа, но затова пък можем винаги да имаме подръка една перука в официална прическа, която ни отива.

4. Къса коса ли? Нека бъде само за днес!

Знаете, че понякога си мислите: „Ето сега ако бях си направила този асиметричен боб“ и ви се иска да вземете една ножица и да си го направите. Разбира се, познавате се добре и знаете, че може би точно след три дни ще ви се иска отново да сте с дълга коса. За тези моменти можете да вземете перука с къса коса и да удовлетворите нуждата си за временна драстична промяна.

5. За да се чувстваме винаги красиви

В живота ни понякога се налага да преминаваме през тежки периоди като болести, лечение, стрес и различни здравословни състояния, които могат да окажат влияние върху външния ни вид и конкретно върху косата. Нерядко такива моменти оказват влияние и върху самочувствието ни, а една перука може да направи чудеса в тази посока.

Арганово масло: 5 причини да започнете да го използвате още днес

Как да се боядисате в домашни условия?

6 начина да имате по-гъста коса

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари