IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5 на тенденциите в красотата за 2018

26 декември 2018 11 45

Какво търсихме в Google?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В края на всяка година от Google обобщават какво сме търсили през последните 365 дни, а както е ясно, ние се вълнуваме особено много за красотата.

Резултатите от търсачката са най-лесният начин да обобщим най-масовите и популярни тенденции за 2018, а ето и топ 5 от тях.

1. Грим „естествена красота“

Грижата за самите нас бе сред водещите теми на 2018 и съвсем естествено е да се интересуваме как да подчертаем естествената си красота чрез грима.

Ефектът на този грим се крие основно в блясъка и създаването на цялостна визия, в която ключът е сиянието на кожата.

2. Опушени очи

Втората най-търсена тенденция в красотата за 2018 е една вечна класика, която всяка година присъства в топ 5. Опушените очи отново са вълнували много дами по света, а завръщането е съвсем логично и през 2019, когато залагаме, че отново ще се интересуваме от техники за постигане на този фатален поглед.

3. Брокатени сенки

Ако има нещо, което доминираше през 2018, то това е брокатът. Слагахме го върху устните, върху лака си за нокти, дори контурирахме лицето с него. Оказва се, че най-много сме се вълнували как да създадем блестящи сенки. Най-добрият съвет? Нанесете върху целия клепач.

4. Розов грим

Розовите нюанси бяха сред най-популярните през 2018 година и немалко звезди забелязахме да залагат именно на него. Традиционно свързван с женствеността, той се оказа и най-лесният начин да внесем цвят в лицето си, а жените масово избраха бонбонените нюанси.

5. Златен грим

Последната от най-търсените бюти тенденции за 2018 е тази за златен грим. Съвсем спокойно можем да кажем, че Джиджи Хадид е сред главните виновници за налагането на тенденцията, а ние повече от половин година се опитваме да си обясним как точно ги създаде тези златни очи за рождения си ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари