IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подарък за Свети Валентин: Парфюми за нея

12 февруари 2019 15 40

Какво да изберем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Наближаването на Свети Валентин може да предизвика както щастливи трепети, така и леко изтръпване при мисълта какво да купим на любимия човек.

Покрай огромното изобилие от предложения, оферти и намаления, сме способни да сменяме решението си по около поне пет пъти на ден.

И ако вие също се чувствате по този начин, ние сме тук, за да улесним процеса.

Ако търсите подарък за вашата нежна половинка, парфюмът е сред най-предпочитаните по няколко причини.

Освен че е практичен подарък, който ще влезе в приложение, дамата ще си спомня за вас при всеки полъх от аромата, който сте избрали.

В този ред на мисли, представяме ви топ 5 на най-добрите попадения, които можете да направите, ако сте решили да зарадвате дамата до вас с аромат.

1. Lancôme La Vie Est Belle

Сладкият плодово-цветен аромат на парфюма го прави един от най-предпочитаните от страна на нежните половинки. Освен всичко останало, този парфюм е чудесен начин да се яви предвестник на пролетните топли дни и да запечата любовни емоции с всяко впръскване. Черен касис и сладка круша са допълнени от нотки на жасмин и портокалово дърво.

2. Chanel Coco Mademoiselle

Една икона в света на ароматите винаги е добър избор за подарък. Концентрацията на пачули създава истински нов свят, в който топлината и меката, женствена ароматна композиция е в своя разгар. Ванилия от Мадагаскар и смесица от зърна Тонка придават точно толкова елегантен подпис, колкото е вложен и в създаването на нежния флакон.

3. Yves Saint Laurent Black Opium

Сред нежните аромати не можем да не поставим контраста на сладкия Black Opium от Yves Saint Laurent. Аромат на круша се комбинира с портокалово дърво и розов пипер. Сърцето от кафе е обгърнато в жасмин, а ванилията намира своето място в базата.

Няма жена, която не би искала да прави впечатление с първи дъх, а този аромат е точно това.

4. Dior Miss Dior

Още една емблема, този път от модна къща Dior. Парфюмеристите създават истинска флорална експлозия от Жасмин и Лилия, комбинирана от индонезийски пачули. Нежният аромат действително създава от всяка жена истинска изкусителка.

5. Escada Especially Escada

Отново залагаме на сладките флорални нотки, тъй като освен Свети Валентин, скоро ще отбележим идването на пролетта и е добре да бъдем подготвени. От Escada разказват за вдъхновението за аромата, че идва от жената, която излъчва женственост и озарява стаята със своята усмивка. Е, справили са се прекрасно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари