IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личният гримьор на Ким: Кой е Марио Дедиванович?

4 март 2019 13 00

Известен като Кралят на контурирането, той има блестяща кариера и звездни клиенти

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Някога чудили ли сте се кой стои зад многобройните известни визии на Ким Кардашян? Хората биха предположили, че това е цял екип от гримьори, фризьори и стилисти, към които ние, обикновените хора не можем да се доближим. Истината обаче е, че Ким от десет години насам се доверява главно само на един гримьор, чието име е Марио Дедиванович.

Марио е известен не само като личния гримьор на Ким и отговорен за красотата на цялото семейство Кардашян, ами и като една от най-активните личности в социалните мрежи. Дедиванович е отгледан в Бронкс, Ню Йорк в семейство на албански емигранти.

От малък неговата любов са гримовете. Първата му работа е в магазин за козметика, като консултант за парфюми. Там клиенти доста често му искали съвет за това какъв цвят червило да изберат и той им помагал, въпреки че не било позволено. Оттам страстта му към грима се увеличава и сам започва да учи техники през свободното си време. След това започва да работи на свободна практика, като най-често гримира модели и журналисти във Фокс Нюз.

Животът му се променя, когато през 2008 година се запознава с Ким и двамата на момента стават най-добри приятели. Оттогава насетне, те са неразделни и собственоръчно променят и създават най-новите тенденции в грима по света. Ако се чудите откъде започна манията по контурирането, отговорът е Марио.

Той е човекът, който консултира Ким при създаването на нейната линия гримове KKW Beauty, а през 2018 създават и първата  си палитра заедно – KKWxMario. Освен че е един от най-търсените гримьори в Холивуд (звезди като Дженифър Лопес и Приянка Чопра са също негови клиенти) и непрестанно създава нови продукти и тенденции, Марио е много активен в социалните медии.

Неговият профил в Instagram, MakeupByMario, има над 5 милиона последователи, а в него той доста често пуска обучителни видеа, разясняващи как и ние да постигнем звездна визия. Негови видеа и съвети също могат да бъдат намерени и в YouTube.

 

Автор на статията:
Анина Юрукова

КоментариКоментари