IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага пуска козметична линия

10 юли 2019 11 30

Продуктите в продажба до дни

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лейди Гага винаги е разчитала до голяма степен на грима за сценичната си визия. След като от години разчита на съветите на най-добрите гримьори и направи своя дебют в киното, звездата стартира нов проект – своя линия козметика.

„Последното нещо, от което светът се нуждае, е друг бюти бранд, но това е много лошо“, заявява ексцентричната певица в свой клип, качен в Instagram. С него тя разкри на своите почитатели за създаването на „Haus Laboratories“. 

„Казват, че красотата е в очите на наблюдателя, но в лабораториите на Haus смятаме, че красотата е начинът, по който виждаш себе си“. Това е слоганът на линията на Гага, чиито продукти ще бъдат пуснати в продажба от 15 юли. 

Клипът е гледан над 2 милиона пъти само за няколко часа. Над 519 хиляди са само харесванията му, по което личи, че последователите на Гага нямат търпение да опитат продуктите ѝ. 

Брадли Купър и Лейди Гага отново заедно 

Линията на Гага вече има своя официална страница в Instagram, където може да видим първата снимка от фотосесията, която е направена по повод старта на марката.

Лейди Гага ще излезе на сцената на театъра

Козметиката ще може да се продава в известен сайт за колективно пазаруване, както и на уеб страницата на бранда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари