IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим трикове: Как оптически да уголемим очите?

19 юли 2019 07 30

Красота с малки фокуси

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако винаги сте си мечтали да приличате по едно нещо на Мила Кунис и това са очите, вече има начин това да се случи.

И той, разбира се, е свързан с трикове с красотата и по-конкретно с грима. Фокусите с козметичните продукти далеч не са тайна за повечето жени, които са открили, че с малко игра с цветове и визуални ефекти със светлина и сянка, могат да създадат мечтаната визия.

Днес ще ви представим топ 5 трика, с които да създадете сексапилен поглед с акцент върху очите.

1. Оформете веждите

Ако се справяте страхотно с грима, но игнорирате и пренебрегвате веждите, никакво количество козметика няма да помогне да подчертаете погледа. Добре оформените вежди могат да направят чудеса и оптически да „отворят“ окото. Можете да използвате молив в цвета на веждите, за да подчертаете формата или гел за вежди, за да задържите непокорните косъмчета.

Beauty съвет: Как да се справите с мазната кожа

Вятър в косите на звездите? Не, мерси

2. Използвайте хайлайтер

Хайлайтерът е големият „спасител“ на малките очи. Всичко, което трябва да направите, е да поставите малко под очите. Това е втората стъпка, след като нанесете коректор. По този начин погледът ще изглежда по-светъл, а очите – по-големи.

3. Селективно използвайте очната линия

Ако имате по-малки очи и поставите очна линия около тях, ще ги смалите оптически още повече. По-добрият вариант е да поставите само върху долните мигли, непосредствено под линията и не вътре в окото.

4. Опитайте бялата очна линия

Ще се изненадате да разберете, че поставянето на бяла очна линия или бял молив за очи във вътрешните краища на очите ще постави акцент върху погледа и ще направи очите ви да изглеждат оптически по-големи. Освен това, другият начин е да допълните с очна линия във външните краища и над линията на миглите.

5. Извийте миглите

Най-добрият и лесен начин да направите очите си оптически по-големи е да използвате миглите. Извийте ги, поставете няколко пласта спирала или просто се възползвайте от многобройните варианти за изкуствени косъмчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари