IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба е тотално променена след майчинството

16 януари 2013 08 20

Актрисата развива свой успешен бизнес за органични храни за деца

Снимка: сп.InStyle

Снимка: сп.InStyle

„Просто знаех, когато го срещнах. Знаех, че ще сме заедно и усещах, че винаги съм го познавала... Беше странно. На момента го почувствах като моето семейство. Беше толкова лесно. Никога преди не съм се чувствала по този начин", не спира да демонстрира щастието си Алба.

Макар че е майка, преди всичко тя е жена и успява да изглежда винаги превъзходно, Джесика няма проблем с парите, така че може да си позволи всичко. За читателите на списанието обаче, тя споделя триковете си да пазарува с всеки бюджет: „Без значение дали пазарувате в H&M, Topshop, Target, Forever 21 се спрете на якета, които се вталяват и панталони с ярко изразен подгъв. Така ще изглеждате много шик, като жена за един милион долара".

А на въпроса коя част от тялото си показва с най-голяма гордост Джесика казва: „Уверено показвам глезените и стъпалата си. Не се страхувам да акцентирам на тях и да нося отворени обувки. Но трябва да имат каишка, за да изглеждат добре". Актрисата допълва, че никога не би сложила къси гащи, защото не би се чувствала удобно.

Вижте какво е предпочела да облече актрисата за фотосесията за In Style в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари