IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилоу Смит: Искам да направя нещо по-различно от това, което се очаква от мен

23 януари 2014 09 00

Дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет позира пред обектива на Карл Лагерфелд

Снимка: Karl Lagerfeld

Снимка: Karl Lagerfeld

Дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет СмитУилоу е заснела нова фотосесия за списание V, направена от култовия моден дизайнер Карл Лагерфелд.

13-годишната тийнейджърка вече може да се похвали с успешна музикална кариера, както и с постоянно развиващ се личен стил и може би затова статията за нея се казва „Светът според Уилоу“.

В интервюто момичето споделя своите житейски планове, които се въртят около това да направи нещо уникално и невиждано досега. В действителност мис Смит можеше да стартира своята филмова кариера миналата година, която още повече щеше да циментира звездния ѝ статут. Тя трябваше да участва в главната роля в римейка на големия екран на мюзикъла „Annie“. Проектът беше подкрепен от баща ѝ Уил и от съпруга на Бионсе – Джей Зи, който е и музикален продуцент на седмокласничката. Уилоу обаче се отказа от лентата.

„Просто реших да си дам малко почивка, за да се успокоя, да си поседя у дома и да реша какво искам да правя в бъдеще и в каква посока искам да се развивам. Все пак мястото на нашата мъничка планета не е особено голямо“, казва тя мъдро.

Кадрите на момичето са направени по улиците на нощен Париж. Тя е облечена в своя любим авангарден стил, показвайки любовта си към обеците и към скъпите аксесоари. Уилоу е известна и със своите безброй диви и щури прически, на които и тук не е изневерила. Лагерфелд може да е главен дизайнер на марката Chanel, но е казал на момичето да донесе някои от собствените си дрехи за фотосесията, така че да може да хване най-истинската ѝ страна.

В някои от кадрите за сесията участва и малкият братовчед на певицата – Скайлар Даунс.

Колкото до стила си тя споделя: „Никога не мога да кажа какво ще искам да облека утре, например. Понякога ми се носят маратонки Converse и обикновена тениска, друг път обувки на Givenchy с токчета в съчетание с кожени панталони.“

Уилоу постигна международен успех със своя закачлив хит от 2010 г. „Whip My Hair“, който беше пуснат само дни след нейния 10-и рожден ден. Баща ѝ – Уил също е имал успехи в музиката през 80-те и 90-те, а майка ѝ Джейда наскоро реформира своята банда „Wicked Wisdom“. Брат ѝ Джейдън пък в момента записва нов албум, а полубрат ѝ Трей работи като диджей.

Преждевременно порасналата мис Смит споделя и още нещо за големите си амбиции: „Просто искам да направя нещо различно и дано светът да е готов за това. Искам да съм перла в пясъка.“

Вижте снимките на звездната наследница в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари