IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт признава: Бащинството се отрази зле на кариерата ми

6 октомври 2018 12 00

Звездата смята, че е можел да се постарае повече в някои свои роли

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Крис Хемсуърт е първият холивудски актьор, който открито споделя, че е убеден, че кариерата му е „пострадала“, заради раждането на децата му.

Австралийската звезда позира за новия брой на списание GQ, Австралия, където отговаря на различни въпроси, свързани със семейството и работата му на актьор.

Един от въпросите към него е именно дали той смята, че кариерата му се е превърнала във второстепенна цел за него на фона на бащинството.

Крис отговаря следното: „Чудя се понякога, ако не бях срещнал съпругата си Елза, каква ли щеше да бъде кариерата ми? Има моменти, в които си мисля, че тъй като децата ми са много по-важни за мен от работата ми, затова и някои от ролите ми не са така сполучливи.“.

Все пак Хемсуърт казва, че изобщо не съжалява, че е създал семейство, но е наясно за жертвите, които е направил в името на трите си деца – синовете – близнаци Саша и Тристан (4) и 6-годишната му дъщеря Индия Роуз.

Снимка: GQ

„Определено имаше няколко филма, в които можех да вложа повече енергия, но не го направих, защото исках да бъда повече време с децата си“, споделя той.

С оглед на това, Крис заявява, че все пак желанието му да бъде добър татко е най-силно. Той казва още, че децата му трябва да са благодарни за живота, който имат, който пък се дължи на факта, че той е холивудска звезда.

Крис и жена му – испанската актриса Елза Патаки; Снимка: Instagram

Крис, който е израснал в бедно семейство, добавя: „Чувствам се зле понякога заради финансовия си успех. Не искам децата ми да се имат за привилегировани по някакъв начин. Фактът, че имаме пари и че техните родители са известни, не ги прави специални.“

Отдадеността на Хемсуърт към това да бъде любящ баща е очевидна и в социалните медии, в които той редовно споделя очарователни снимки със своите наследници.

Крис с единия си син; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
напълно е прав, и това обяснява добре защо жените обикновено нямат или трудно изграждат кариери, освен това незаслужено са обвинявани в тъпотия и страдат от пренебрежително отношение, аз лично познавам доста ограничени мъже и без да са отглеждали деца, но истината е, че отглеждането е доста обсебващо и наистина затъпяващо занимание.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар