IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трима бащи, три деца и отново Кали е... сама!

19 март 2019 08 02

Певицата е съкрушена след поредната провалена връзка

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фолкпевицата Кали през годините е оглавявала различни музикални класации, но в една е недостижима. И тя е житейска. Има три деца от трима различни мъже. В свои интервюта е споделяла своето семейно верую – когато една жена наистина обича един мъж, то тя го дарява с дете. И че повтаря грешките си, но с различни мъже.

Е, и третият, от когото има син – Влади, вече е в историята. За разривът на отношенията им се говори отдавна, но ето че Кали се изповяда и в ефир. И не крие, че е излязла от тази връзка напълно съкрушена.

„Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка пълна с много емоции. Но имахме много любов между нас. Това е типичен пример за „обичаме се, но не можем да бъдем заедно“, разказа изпълнителката в „Папараци“.

Какви са причините за раздялата?

Според Кали това са обидите и липсата на доверие от страна на Влади, липсата на смирение и готовност да се справи с другите ѝ две деца, да поеме отговорност към домакинството на семейството и да приеме приятелите ѝ.

„Все пак това е само моята гледна точка, в една раздяла винаги участват двама души, от които всеки има своята вина“, допълва изпълнителката.

„Аз съм изключително трудна, устата, не млъквам и никога не избирам подходящия момент да кажа това, което мисля... Но в края на краищата, така ни е било писано. Аз можех да направя скандали, да трещя, но аз нямам тази сила. Аз имам силата да продължа да те обичам и след края. Аз обичам всеки един човек, с когото съм била – Иван, бащата на Георги, Антон – бащата на Марк, които са мои приятели към днешна дата, хора, на които мога да се облегна и да потърся в труден момент, както и половинките до тях. А за Влади, за тези шест месеца, за любов не мога да говоря, но успях да му простя дълбоко в себе си, успях да разбера, че всичко, което е казал, не е за мен, то е за него“, каза още Кали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари