IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които в детството са били подигравани

24 май 2019 13 15

В училище са били обект на шеги и нападки

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Свикнали сме да ги виждаме на червения килим, в луксозни лимузини и хотели. При появата им започва да се чува отчетливият звук на светкавиците на фоторепортери, папараците често са по петите им.

Не всичко в техния живот е цветя и рози, а някои от тях са били подлагани и на тормоз и подигравки в детството си.

Синди Крауфорд

В гимназията бъдещият супермодел е била осмивана за това, което по-късно се превръща в неин коз на подиума. Не, не става въпрос за дълги крака.

„Мразех веждите и косата си, написа Синди в автобиографичната си книга Becoming. – Благодарение на тях чух много подигравки по мой адрес, които често ме вадеха от релси“.

Риана

Може да звучи нелепо, но в детството си Риана е била нападана и подигравана, защото кожата ѝ не била достатъчно... черна. Това обаче не е особено изненадващо, ако децата около нея са били с еднакво тъмен цвят на кожата. А тя е изглеждала като „бялата врана“. Но пък в момента тя притежава богатство от $230 милиона, а цветът на кожата ѝ не е определящ за каквото и да било.

Ед Шийран

Сигурно си мислите, че Ед е бил обект на шеги заради рижавата си коса, но в Англия това не е нещо невиждано. Но неговите връстници го смятали за „странно дете“. Той също смята, че се е отличавал. Но не сте ли съгласни, че за да станеш автор на песни, които се слушат от милиони хора по света трябва да я има тази ексцентричност.

„Бях много странно дете в училище. Заеквах силно и имах огромни очила с рогови рамки, защото имах проблеми със зрението си“, спомня си звездата. А външният вид действал като червено на бик.

Тейлър Суифт

Дори и красавици могат да имат проблеми в училище, разбира се, не заради външния си вид. Тейлър призна в свое интервю, че никога не е била в кръга на готините, заради... музикалните си предпочитания.

„Децата в училище мислеха, че съм странна заради любовта към кънтри музиката. И в интерес на истината доста ме подиграваха“, разказва Тейлър.

След като станала известна се върнала в родния си град и сред феновете, наредили се за автограф, били и част от нейните съученици. „Носеха тениски с моя образ и в ръцете им имаше мои компактдискове. И това беше необичайно чувство – да разбереш, че подигравките са оставени в миналото. И очакват и аз да не си спомням за тях“, споделя Тейлър.

Крисчън Бейл

Изненадващо, но факт! И Батман е имал своите ядове като ученик. Всъщност, неговият актьорски път сякаш е предначертан. Още на 13 години участва във филма на Стивън Спилбърг „Империята на слънцето“, в който участват още Джон Малкович, Миранда Ричардсън и Джо Пантолиано. Но завръщайки се в училище се сблъсква с ревността на връстниците си.

„Това не беше най-доброто време в живота ми – станах жертва на тормоз, те ме биеха и ме ритаха почти всеки ден. Бях много объркан по това време, защото, след като се появих във филм за първи път, срещнах както положителна реакция към работата си, така и рязко отрицателна“, спомня си актьорът.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари