IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излиза и специална бира за сватбата на Хари и Меган

12 март 2018 12 00

Пивото е кръстено „Уиндзорският възел на Хари и Меган“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват в типичен за тях стил сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май – вдигайки наздравица с уникална бира, създадена специално за големия ден, пише в. „Дейли стар“.

Идеята за „достойното за крале“ питие е на компания „Уиндзор и Итън“. От лимитирана серия пиво ще бъдат произведени над 6200 литра.

Бирата, кръстена „Уиндзорският възел на Хари и Меган“, съдържа редица препратки към любовната история на двойката.

Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в друг британски и американски флаг.

Съставките също имат своята символика. За направата на пивото е използван хмел от Западното крайбрежие на САЩ – родината на Меган Маркъл. Бирата съдържа и британски хмел Инвикта – препратка към параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, Канада, на които миналата година влюбените за първи път се появиха официално като двойка. Принц Хари се запозна с бъдещата си съпруга през май 2016 г. по време на посещението си в Торонто, за да промотира игрите. За допълнителен „блясък“ пивото съдържа ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско.

Специалната бира ще бъде пусната в продажба в края на месеца.

Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специалният продукт, създаден в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.

Снимка: Windsor & Eton Brewery

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари