IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 29 април – 5 май

29 април 2019 10 45

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 април – 5 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През цялата седмица ще сте „във вихъра на танца“. Ще реализирате повече от едно свое желание и ще разберете кой ви е истински приятел и с кого е време да прекратите взаимоотношенията си. Не игнорирайте проблемите на семейството си и на родителите. Важно е да знаете какво се случва и да се намесвате в точния момент. Постарайте се да внесете малко нежност и романтика в любовните отношения, няма да е излишно. Ще намерите изход от доста затруднителна ситуация, свързана с финансите ви.

Телец

Част от заниманията ви през тази седмица ще са по-сложни от обикновено. Ще се справите, само ако подхождате към тях прагматично и без прекалени очаквания. В най-напрегнатите моменти ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате. В никакъв случай не превишавайте предварителния си лимит за разходи. Можете да си го позволите, само ако става дума за нещо спешно. Бъдете искрени и ще постигнете съгласие по всички спорни въпроси с любимия човек.

Близнаци

Необходимо е да се концентрирате и да се отнасяте отговорно към детайлите, ако искате да постигнете добри резултати през тази седмица. Проявите на небрежност и разсеяност, колкото и незначителни да са, ще са свързани с доста неприятни последствия. Преценявайте изказванията си, избягвайте резките критики и категорични квалификации за колеги, съседи и далечни познати. Не разчитайте на допълнителни приходи, дори да имате твърда уговорка за получаването им. Изразходвайте авоарите си пестеливо. Любовните трепети ще са често явление, но ако вече сте в сериозна връзка не давайте повод за интриги, особено на работното място.

Рак

Поведението на хората от най-близкото ви обкръжение през тази седмица ще ви се стори странно и нелогично. Постъпките им може да ви направят мнителни, подозрителни, да се отразят негативно на настроението ви като цяло. Не бързайте да се разочаровате от случки, за които не са ви ясни причините. Всеки има своите лоши моменти и може да сгреши. Не търсете виновен, а отговор на въпросите, които ви вълнуват. Изразходвайте финансите си изключително предпазливо. Не коментирайте нито затрудненията, нито източниците на заработка. Стабилността на любовните отношения е право-пропорционална на толерантността ви.

Лъв

Ще се случат промени и изненади през тази седмица, които ще ви зарадват. Не е нужно да правите почти нищо, освен да сте любезни със събеседниците си и да ги изслушвате търпеливо. Ще споделят информация, от която ще се възползвате след време. Вероятно ще стартирате нови сделки в условията на взаимно разбирателство с партньорите си. Ще имате възможност да уговорите допълнителни приходи, а междувременно ще ви върнат стар заем, който почти сте отписали. Съдбата на несемейните ще се промени завинаги. Ще чуят дългоочакваното предложение в необичайна обстановка или съпроводено с оригинален подарък.

Дева

На каквито и затруднения да се натъкнете през тази седмица сте в състояние да се справите. Предстоят контакти с нови хора. Наблюдавайте внимателно поведението им, за да си изградите колкото е възможно по-ясна представа за тях. Спазвайте уговорките и търсете справедливи решения на спорните въпроси. Възползвайте се от чуждия опит, ще ви разкрие нови възможности. Избягвайте финансовите рискове. При уреждането на някои въпроси ще се наложи да реагирате гъвкаво, за да не претърпите материални загуби. Стара връзка ще придобие актуалност и ще окаже влияние както на текущите ви решения, така и на бъдещите планове.

Везни

Условията за професионален напредък ще са налице, от вас се изисква само да сте активни, да действате бързо и решително. Ще се наложи да се натоварите с допълнителни отговорности, но пък те ще са свързани и с някои материални или социални екстри. Ще ви помогнат да изгладите и част от съществуващите недоразумения с околните. Междинните резултати от работата ви до момента ще придобият особено значение. Разходите ви ще са в обичайните рамки, ако не купувате битова техника или мебели. Дори за тях ползвайте само наличностите си, не търсете бързи кредити. Ако личните отношения не ви удовлетворяват, споделете разбиранията си. Любимият човек няма как да знае какво мислите и да разгадава желанията ви.

Скорпион

Често ще се налага да се справяте с непредвидени ситуации през тази седмица. На моменти буквално ще „губите почва под краката си“, но благодарение на навременната намеса на приятелите си ще успявате да намерите правилното решение. Силен коз в ръцете ви е умението да мислите нестандартно и да забелязвате детайлите. Откажете се от уреждане на сделки с недвижимо имущество дори да са на „финалната права“. Ще се натъкнете на административни затруднения. Изразявайте бурните любовни емоции само на четири очи. Не давайте повод на околните да коментират отношенията и поведението ви.

Стрелец

Ще имате възможност да реализирате няколко кратки пътувания, успешни и много полезни. Ще възстановите стари контакти и ще видите лошия резултат от някои свои грешки. Ефектът ще е многопластов, защото от една страна ще си изработите по-правилна стратегия за действие, а от друга ще се научите да реагирате много по-разумно, по-дипломатично, да се съобразявате с чувствата и мотивите на околните. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции и скъпи покупки с битово предназначение. Условията на офертите не са достатъчно ясни. Не отъждествявайте физическата страст с дълбочината на чувствата.

Козирог

Сравнително често ще общувате с непознати. При всички разговори с тях си повтаряйте твърдението, че „добрите намерения обикновено водят към ада“. Не обещавайте неща, за които не са ви помолили. Не омаловажавайте силата на интуицията си. Реагирайте категорично, но без агресия, ако някой се опитва да се шегува за ваша сметка. Напътствайте по-младите си колеги дискретно. Най-после ще получите парични постъпления, които отдавна очаквате или уговаряте. Ликвидирайте задълженията си преди да пристъпите към други разходи. Ако поведението на любимия човек ви озадачава опитайте се да разберете какви са причините. Не е изключено в дъното на загадката да са собствените ви постъпки.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен, но и субективното мислене също. През тази седмица бихте могли да реализирате доста нови идеи или да намерите решение на старите, които са в застой, стига да овладеете инерцията и да обмисляте многостранно ефекта от действията си. Възприемате хората и събитията твърде идеализирано и може да пропуснете някои сигнали за опасност. Финансовото ви положение ще остане без промяна, ако не се поддадете на изкушението да се включвате в съмнителни благотворителни акции, организирани от измамници. Претенциите ви към любимия човек може да станат повод за сериозни спречквания. Въздържайте се от пориви на ревност.

Риби

Няма да разполагате с подходящи условия за самостоятелна работа, а колективната на моменти ще е подложена на ограничения. Участниците в екипа ще са на различно мнение и трудно ще намират обединяваща стратегия. Може да се почувствате пренебрегнати или оскърбени, че предложенията ви не намират подкрепа. Запазете спокойствие, няма как да въздействате върху случващото се. Оптималният вариант е да не разваляте отношенията си с колегите, възстановяването им ще е по-трудно, отколкото можете да си представите. Финансовото ви положение е нестабилно. Не се лишавайте от развлечения, но и не отделяйте за тях непосилни суми, които трудно ще компенсирате. Романтични преживявания няма да липсват. Ще са достатъчно вдъхновяващи, ако не очаквате да са съпроводени с прекалено бурни емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари