IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 май

10 май 2019 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Независимо че обстановката ще е спокойна, не е изключено да усетите лека умора още в ранния следобед. Опитайте се да разнообразите текущата работа, за да избегнете момента, в който преминавате на „автопилот“. Не отлагайте дребните домашни задължения за „по-нататък“, защото това „по-нататък“ може никога да не настъпи.

Телец

Ще изненадате хората от най-близкото си обкръжение с необичайната си подвижност днес. Ще сте много по-активни от обикновено, ще успеете да довършите всичко започнато и да стартирате поне една нова идея. Няма причини да не сте доволни от себе си.

Близнаци

Преминавайте плавно от една задача към следващата. Преценявайте обстойно дали сте постигнали изцяло първоначалния резултат или не. Нищо не бива да оставяте в „полусуров“ вид днес. Може изненадващо да попаднете в обсега на проверка.

Рак

Най-добре ще се справите със занимания, зависещи от личната ви инициатива. Околните може да са леко инертни, мудни, но ентусиазмът ви е заразителен и ще успеете да ги активирате. Ще имате възможност да отстраните от пътя си конкурент или някого, който от доста време „ви мъти водата“.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, енергетиката ви също. Комбинирайте възможностите си и се заемете с непознати дейности, които ще ви позволят да създадете нещо ново. Ако е възможно да избегнете в този ден рутинната работа, то направете го.

Дева

Логиката и интуицията ви са еднакво силни и е подходящо да се ориентирате към занимания, за които към момента нямате ясна концепция. Дори да не успеете да ги довършите по някаква причина, а най-вероятно поради липса на ресурси, поне ще сте изградили график и алгоритъм на работа. Ще сте направили първата стъпка към материализация на идеите си.

Везни

Психическото и физическото ви състояние са в хармония. Рядко се случва, така че използвайте момента за да създадете ред в обстановката наоколо, собствените си мисли и документацията. Точно сега ще постигнете резултати там, където преди е било пълен хаос.

Скорпион

Заниманията ви днес ще са отегчителни, но ще ги изпълнявате с ясното съзнание, че са задължителни и няма как да ги избегнете. Основната цел е не просто да си свършите работата, но най-вече да не допуснете фатални грешки. Използвайте времето вечерта за теми, които наистина са ви интересни. Ще възстановите доброто си настроение незабавно.

Стрелец

Професионалните постижения ще са убедителни, ще си спечелите привърженици и ще стабилизирате позициите си. Успехите ще се отразят на самочувствието ви и ще сте в състояние да отстраните всеки, който ви се изпречи на пътя, а най-вече конкурентите си.

Козирог

Тонусът ви е нестабилен с посока към занижаване. През целия ден може да се чувствате унили, сънливи, леко замаяни. Организирайте си кратка разходка на открито или леки дихателни упражнения на отворен прозорец през равни интервали от време. Прекъсвайки работата за освежаване ще се справите по-лесно.

Водолей

Достатъчно сте енергични и съобразителни, за да се заемете със сложни занимания. Няма да ви затруднят, дори и да са спешни. Някой от присъстващите може да се опита да се бърка в работата ви, не реагирайте остро. Изслушайте каквото има да каже. Ако не сега, то след време не е изключено да се възползвате.

Риби

Спокоен ден, в който няма да е нужно да си давате много зор. Нелогично, но по-сложните занимания ще изникнат следобед. Използвайте въображението си и измислете някакво кратко развлечение на работното място, с което да зарадвате колегите си. Ще ви възнаградят с искрената си благодарност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари