IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 20-26 май

20 май 2019 08 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 20-26 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В началото на седмицата е добре да решите най-сложните задачи, но без да взимате спонтанни решения и без да провокирате рискови ситуации. Бъдете последователни. Погрижете се и за здравето си, ако се налага да предприемете хирургическа интервенция, изберете подходящата дата сега. В края на седмицата ще постигнете професионални успехи. Колкото и сложни да са целите ви ще ги реализирате. Проявеното старание и отговорност ще ви спечели уважението на колегите. 

Телец

Сега бихте могли успешно да уредите личните си взаимоотношения, те ще бъдат нетрадиционни и изключително приятни. Деловите взаимоотношения са в застой – и вие, и бизнес-партньорите ви в момента мислите само за собствените си интереси и от това общите ви цели страдат. В края на седмицата е подходящо да осъществите пътуване, което отдавна отлагате. Ако участвате в интелектуални състезания, телевизионни предавания или конкурси ще постигнете големи успехи. Всичко, свързано с обучение и повишаване на познанията ще ви достави огромно удоволствие. 

Близнаци

Помислете за преразпределяне на задълженията в семейството. Трябва обективно да прецените кой с какво може да се справи и да им поставяте подходящи задачи. Може да започнете лек козметичен ремонт с цел създаване на по-приятна атмосфера по празниците. В края на седмицата ще направите редица полезни и изгодни покупки за дома. Ако от известно време уреждате сделка с недвижимо имущество най-после ще я осъществите. Съдебни спорове и такива, свързани с разпределение на наследство ще се решат във ваша полза. 

Рак

Романтичен период с доста флиртове и нови запознанства. Реагирайте разумно и не се увличайте твърде много. В момента не сте в състояние да оцените обективно намеренията на партньора си, самозалъгвате се и ще се разочаровате твърде скоро. Ограничете се на ниво ухажване и лека свалка докато решите заслужава ли си да продължавате започнатата връзка или не. След сряда ще ви се наложи да обработвате куп документи, да подписвате договори и да се занимавате с митници. Бъдете по-отстъпчиви спрямо деловите си партньори, много скоро ще разберете, че е имало смисъл. 

Лъв

Ако сте си наумили да купувате нова социална придобивка за дома направете го в 1-вите 2 дни от седмицата. Тогава е добре да посетите и родителите си или други по-възрастни близки роднини, които ще ви помогнат с опита и мъдрите си съвети. Избягвайте проявите на консерватизъм, не налагайте гледната си точка на колегите или партньорите си. Ако подготвяте пътуване за края на седмицата информирайте се за метеорологичната прогноза и се екипирайте подходящо. В случай, че сте решили да намалите телесното си тегло използвайте първите дни на седмицата. Подбирайте лека храна, богата на витамини и белтъчини. Приемайте повече течности и избягвайте твърдия алкохол. 

Дева

Всички пътувания ще минат леко и приятно. Очертават се няколко делови срещи и възможности за съвместна дейност. Инициативата трябва да излезе от вас и да се подготвите без излишна паника и нерви, за да не забравите нещо важно. Втората половина на седмицата ще ви поднесе много романтика, но никакво свободно време. Избягвайте празните разговори с колегите, защото работните дни са по-малко и ще ви се сторят твърде къси. По време на лично пътуване с развлекателна цел е възможно да се запознаете с личности, които ще повлияят много върху живота и бъдещето ви. Имате шанс да стабилизирате личните си взаимоотношения, но отново инициативата трябва да тръгне от вас. 

Везни

Вероятно ще получите допълнителни доходи или ще ви поканят да работите на граждански договор, който ще ви платят веднага. Не разказвайте за тях, има хора, които биха ви навредили. Избягвайте непредвидените разходи и покупки на неща, които не са ви крайно необходими. В никакъв случай не се занимавайте с хазарт. В края на седмицата ще успеете да уредите важен семеен проблем свързан със здравето на някой от близките ви. Обстановката у дома ще е много ведра и в пълно съгласие ще измислите подходящо развлечение за празничните дни. 

Скорпион

В началото на седмицата непрекъснато ще общувате с приятелите си по-скоро заради бизнеса, отколкото заради уреждането на лични въпроси. Доверявайте се на хора, които имат повече жизнен и професионален опит от вас и няма да сгрешите. Не се опитвайте да променяте навиците на членовете от семейството, ще се сблъскате с враждебност, неразбиране и недоволство. В края на седмицата ще ви хрумнат интересни идеи за развлечения. Споделете ги с близките си, те на драго сърце ще се заемат с реализацията им. През почивните дни бихте могли да си организирате излет с приятели. 

Стрелец

В началото на седмицата ще решите много въпроси, които доскоро са били енигматични. Обмисляйте решенията си сами, без да се влияете от чуждо мнение. Така ще се концентрирате по-добре и ще разберете каква е причинно-следствената връзка между събитията и резултатите. Анализирайте фактите без излишен скептицизъм, не се задълбочавайте в дребни детайли, които ви отклоняват от основното и само усложняват ситуацията. В края на седмицата, колкото и невероятно да звучи, ще бъдете преизпълнени с енергия и ще се радвате на доброто отношение на заобикалящите ви. Може да направите изгодни покупки, да уговорите условията на краткосрочен договор за наем или просто да се отдадете на заслужена пасивна почивка. 

Козирог

Каквито и въпроси да започнете да обсъждате от понеделник, в крайна сметка всички ще са свързани с до финанси, което никак няма да ви хареса. Всъщност моментът изобщо не е подходящ за уреждане на финансови сделки. Не се захващайте с грандиозни планове и гигантски проекти, времето няма да ви стигне да ги завършите. В средата на седмицата спешна задача ще ви принуди да усвоите ново умение или допълнителни знания, но това е много полезно за вас. Опитайте се да не повтаряте чужди грешки и по възможност да се учите от собствените си такива. Ще постигнете бързи успехи, но не се самозалъгвайте, че ще продължи вечно, все още има много неизвестни пред вас. През почивните дни не се очакват изненади. 

Водолей

Предстои ви напрегнато начало на седмицата, когато ще трябва да проявите отговорност и последователност. Ще постигнете целите си, а единственото, което може да ви попречи е проявата на прекалена самоувереност. Не се опитвайте да привлечете влиятелни хора, които да ви помагат, само ще си губите времето. Бъдете решителни и се концентрирайте в най-важното. В края на седмицата ще си изясните причините за личен, а в частност може да е и любовен проблем, за който доскоро не сте имали ни най-малко понятие. Вероятно ще ви запознаят с ерудирана личност. Разговорите ще провокират нестандартното ви мислене и ще ви подскажат потенциални възможности за професионална или бизнес реализация. 

Риби

Вслушвайте се в чуждото мнение и не пренебрегвайте познанията на околните. Вгледайте се в успехите им, за да изградите правилна стратегия за постигане на собствените си цели. Избягвайте контактите със съмнителни личности, дори да ви изглеждат много привлекателни и интересни. В края на седмицата, точно преди почивните дни, е възможно да подпишете дългосрочна сделка. Обърнете внимание на допълнителните предложения на деловите си партньори, няма да сгрешите. Обективен и полезен съвет, свързан с професионалната ви реализация ще ви даде любимият човек. Може спонтанно и случайно да се включите в работата на обществена организация или партия по предложение на приятел или присъствайки на някакво публично мероприятие. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари