IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 май

22 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се за изненади на работното място. Не е сигурно доколко ще са ви приятни, така че овладейте емоциите. За вас е по-добре мислите ви да останат скрити за околните. Не бързайте да коментирате събитията пред публика, може да навредите на приятелските си отношения.

Телец

Без проблем ще издържите на всякакви натоварвания и ще свършите много работа. Въздържайте се от употреба на силни лекарства. Ако случайно се почувствате отпаднали, ще възстановите силите си много бързо с кратка разходка на открито. По време на професионални дебати не натрапвайте мнението си.

Близнаци

В момента сте убедителни и въздействието ви върху околните е осезателно, така че ще постигнете набелязаните цели. Занимайте се с уточняване условията на текущите сделки и подписване на недовършени договори и съглашения. Може да ви поканят на нова по-добра работа или да ви предложат брак. И в двата случая е рано за окончателен отговор.

Рак

Предстоят приятни изненади. Спонтанните реакции ще ви попречат да се възползвате от добрите възможности. Изчакването е печелившата ви тактика в такъв момент. Ако ожесточено отстоявате личната си свобода ще си създадете семейни неприятности.

Лъв

Ще се случат поредица противоречиви преживявания. Ще присъствате на вълнуващи събития, които дълбоко ще ви впечатлят. Интуицията ви е силна, ще усетите обичта и благодарността на хората около себе си. В пристъп на вдъхновение може да направите истински изгодни покупки.

Дева

Ако сте набелязали задачи, свързани с благоустройството и подредбата на дома ви, то днес е подходящият ден да се заемете с тях. Физическите натоварвания ще ви се отразят положително. Случайно запознанство ще се превърне в перспективно приятелство и ще продължи дълго.

Везни

Ще реализирате творческите си замисли. Инвестициите, свързани с недвижими имоти или строителство ще се окажат сполучливи. Следобед може да чуете неприятни известия за състоянието на фирмата, в която работите. Не бързайте да си разваляте настроението, най-вероятно ще е просто медиен шум.

Скорпион

Енергийният ви заряд е висок, интуицията – силна, днешните решения ще са правилни и точни. Ще се сбъднат много ваши желания, свързани с ежедневието. Следобед е възможно да получите неголеми допълнителни финансови постъпления. Отделете част от тях за семпло развлечение.

Стрелец

Ако вярвате в себе си днес ще преодолеете всички дребни препятствия, изникнали на пътя ви. Не се натъжавайте за глупости, които ще отминат като пролетен дъжд. Ще ви предложат допълнителна работа или ще ви поканят да се включите в колективен проект. Преценете защо са избрали точно вас, може да има някаква уловка.

Козирог

Може леко да се изтощите, защото денят ще бъде наситен с много комуникация. Резултатите от всички проведени разговори ще имат дългосрочно отражение във финансово изражение. Ако се съмнявате в информацията, с която разполагате не бързайте с окончателните решения. Споделете тревогите с близките си.

Водолей

Предстои един спокоен и изпълнен с радостни емоции ден. Ще разберете колко много хора ви обичат, уважават и държат на приятелството ви. Ако не е належащо не тръгвайте на път и не започвайте нови проекти. За препоръчване е вечерта да се отдадете на тихи занимания.

Риби

Ще се вкарате в неудобна ситуация, ако реагирате спонтанно и пренебрегвате чуждото мнение. По-добре помогнете на близките или колегите си да се справят с техните задачи и оставете за малко на заден план своите. Не се разстройвайте, ако събеседниците не одобрят предложенията ви, дайте им възможност да размислят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари