IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако се налага да ползвате услугите на държавната администрация ще се натъкнете на куп неуредици и парадокси. Най-подходящата тактика е да се запознаете предварително с нормативните документи. Мудността на системата може да ви принуди да отмените някои срещи и задачи. Следобед е много вероятно да ви съобщят хубава новина.

Телец

Трябва да изострите вниманието си, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интрига. Не се включвайте в колективна работа, ако има вариант за избор. Самостоятелните занимания ще са по-успешни. Прецизирайте изказванията си, някой ще се опита да използва собствените ви думи срещу вас.

Близнаци

Ако сте намислили да пътувате някъде не отлагайте. Всички срещи, разговори, сделки, договори, осъществени днес ще донесат дългосрочни приходи. Не се конфронтирайте с непознати или съседи, които се опитват да наложат мнението си на всяка цена. Правилната тактика е да ги игнорирате.

Рак

Енергични сте и работоспособни. Ще се справите с текущите задължения светкавично. Някой ще ви възнагради с много, много любов. Ако все още сте необвързани може да срещнете личността на живота си, да поставите началото на съвместен живот. Финансовото ви състояние е сравнително стабилно.

Лъв

Умението да импровизирате ще ви даде възможност да прокарате някаква нова и интересна идея, която до момента не се е радвала на популярност. Очакват ви сериозни неприятности, ако се конфронтирате с представители на съдебната или изпълнителната власт. Спазвайте правилата и особено тези за движение по пътищата.

Дева

Ако се чувствате напрегнати ограничете до минимум контактите си. Отделете време за размисъл и анализ на допуснатите грешки, особено свързаните с личния ви живот. Околните ще одобрят позициите ви, ако ги обсъждате без излишна припряност и настоятелност.

Везни

Концентрирайте се в най-важното, не разпилявайте силите и времето си със странични занимания. Не участвайте в дискусии, които нямат нищо общо с вас. Колективната работа ще удовлетвори очакванията ви. Ще имате възможност да сключите финансова сделка при изгодни условия.

Скорпион

Посветете този ден на личните си интереси. Днес бихте могли да получите квалифицирана консултация от специалист и да се справите с грижи, които от доста време ви държат в напрежение. Следобед може да се зарадвате на неочаквана печалба от тото, лотария или мил подарък.

Стрелец

Реализирайки свежи идеи и прилагайки нова тактика ще подобрите финансовото си състояние. Партньорите ще приемат аргументите ви, ако ги изложите ясно и логично. Денят е подходящ за начало на дейност или връзка.

Козирог

Напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Денят ще е изпълнен с дребни, но досадни противоречия. Не започвайте нови проекти и не се захващайте с няколко неща едновременно, защото в един момент ще установите, че тъпчете на едно място. Вечерта останете в позната обстановка с познати хора.

Водолей

Ще имате възможност да демонстрирате организаторските си способности и да заемете лидерска позиция, която може да е и неформална. Днес ще се радвате на голямо уважение и доверие. Запазете спокойствие, ако следобед ви съобщят неприятни новини или се натъкнете на административни пречки.

Риби

По време на делова среща и разговор и ще си осигурите спонсор за интересна идея, която отдавна се опитвате да реализирате. Доброто ви настроение, лично обаяние и ясна мисъл ще ви отворят вратите навсякъде. Не взимайте прибързани решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари