IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които се притесняват от интимност

23 юни 2019 14 15

Или иначе казано – не ги бива във връзките

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Страхът от интимност е може би една от причините, поради които много хора не отварят сърцето си и трудно влизат във връзки. В повечето случаи се страхуват да станат уязвими, затова спират емоцията. Или пренасят проблемите от предишните връзки в новата и с тях товарят партньорите си, което е несправедливо.

От гледна точка на астрологията, има основателна причина да смятаме, че някои хора са малко по-лоши от други, когато става дума за любов. Мнозина могат да правят секс, с любовта обаче някои се сблъскват с проблеми.

Кои са 3-те зодии, които не ги бива особено във връзките?

Стрелец

Те са страхотни в даването на любов, но не особено в поддържането на връзка. Любовта на Стрелците към свободата много често им струва загуба на партньора. Това безпощадно желание за независимост оказва своето негативно въздействие и често именно родените под този знак са засегнати в най-голяма степен.

Лъв

Трудно е да бъдем във връзка, в която всеки ден трябва да се крием от светлините на прожекторите, за да може Лъвът да блести. Родените под този знак са чудесни любовници и много добри приятели, но във връзката с тях по-често оставаме невидими, а с това не всеки може да се примири.

Скорпион

Представителите на тази зодия са прекрасни любовници и партньори, просто не трябва да заставаме на пътя им, ако са решили да правят нещо. Скорпионите са подходящи за връзка, но не обичат да излизат от комфортната си зона. Не бива да внасяме някакви уникални изненади в отношенията, тъй като те не обичат внезапната промяна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
az su6to mnoto , ama mnogo trudno dopuskam drug do sebe si , da ne kaja nevuzmojno .stresut e edno , a i nedoverieto su6to . edinstveno golemia mi liubim bliznak e 4ovekut na kogoto imam doverie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар