IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юни

24 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще реализирате целите си, независимо от затрудненията. На моменти може да ви се прииска да махнете с ръка на всичко, но е по-добре да се мобилизирате. Избягвайте промените в личен план.

Телец

Следвайте логичния подход, а не интуицията си. Преценете дали да приемете предложената помощ от колегите. Избирайте между това да оставите част от задачите недовършени или след време да ви искат услуга. Покана за романтична среща може да ви изненада и да ви накара да промените плановете си за вечерта.

Близнаци

Свършете важните неща по възможност преди обед. Не е изключено да се наложи да участвате в спешни делови преговори, за които ще ви е нужно и време за подготовка. Работата ви ще получи висока оценка, но не приемайте на сериозно комплименти от непознати.

Рак

Бъдете внимателни, може да сгрешите точно в дейности, които познавате твърде добре и да си създадете проблеми, макар и за кратко. Проверявайте електронната си поща, ще получите полезна информация, която ще ви помогне да довършите изоставен проект. Не смесвайте деловите отношения с личните.

Лъв

В началото на деня партньорите или шефът ще изразят задоволство от ваши предишни резултати. Приемете похвалите с умерен ентусиазъм и продължавайте да работите с първоначалното темпо. Някои разговори ще са неприятни, реагирайте обмислено.

Дева

Към новите и непознати занимания подхождайте предпазливо. Преценете дали наистина са в рамките на вашите задължения преди да се заемете с изпълнението им. Не е изключено да аварира битов уред у дома. Не се захващайте със самодейни ремонти. Не само няма да се справите, ами може и да се нараните.

Везни

Като се изключи фактът, че през целия ден ще изникват въпроси, за които ще се налага да търсите отговори самостоятелно, то всичко останало ще е в рамките на очакванията ви. Не е подходящо днес да използвате непознати методи на работа, независимо че някой може да се опита да ви ги натрапи. Не прекалявайте с разходите.

Скорпион

При обсъждане на служебните резултати може да се опитат да ви припишат чужди грешки. Овладейте първоначалната си реакция и анализирайте подробностите. Ще намерите аргументи в своя защита и ще съумеете да излезете от неприятната ситуация без да се стига до разправии. Ако любимият човек е в лошо настроение постарайте се да разведрите обстановката.

Стрелец

Нищо ново не би ви затруднило, ако подхождате разумно и без прекалено самочувствие. Не скъсявайте дистанцията с делови партньор. Действията ви ще бъдат възприети неправилно и ще навредите на работата си.

Козирог

Неприятна новина сутринта може да ви развали настроението. Ще е свързана с грешка в документ или с изгубен документ. Вероятно ще се наложи да промените в някаква степен програмата си, но независимо от всичко ще успеете да направите, каквото се изисква от вас. Въздържайте се от остри критики спрямо близките си.

Водолей

С разнообразни, при това противоположни емоции ще е изпълнен днешният ден. Не е изключено да получите някаква награда, която ще ви окуражи и ще бъде достойна оценка за положените от вас усилия. От друга страна близките може да ви ядосат с неразумните си действия. Не се намесвайте, оставете ги да понесат последствията от решенията си и евентуално да се поучат от грешките.

Риби

В началото на деня ще се наложи да се справите с неясен служебен казус. Ще ви помогне колега от противоположния пол. Ограничете начина си на общуване до любезно-колегиален, за да не оставите погрешното впечатление, че правите опит за сближаване. Не е желателно да давате тема за клюки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари