IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 24-30 юни

24 юни 2019 07 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 24-30 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Адаптирайте плановете си към обстоятелствата. Ще се налага често да го правите, приемете фактите и не се опитвайте да им въздействате. По-благоприятният вариант е да се възползвате от тях. Бъдете внимателни при уговаряне на сделки и подписване на документи. Възползвайте се от съществуващите към момента практики, ако не сте сигурни. Финансови проблеми не се очакват, което не означава, че трябва да сте разточителни. Нова личност ще нахлуе в живота ви.

Телец

Енергични сте, но не се захващайте с няколко неща едновременно. Ще навреди на концентрацията ви и оттам на качеството на работа. Реализирайте задачите си поотделно и последователно, така ще имате възможност да изпипате детайлите. Организирайте времето си за почивка така, че да сте на предпочитано място с предпочитана компания. Новите контакти няма да ви заинтригуват, но някои от хората ще ви впечатлят с чувството си за хумор и умение да създават добро настроение.

Близнаци

Голяма част от започнатите задачи ще намерят логичното си решение. Прекрасен период за вас, защото ще можете на спокойствие да обмислите следващите си проекти. Фактът, че сте се справили ще ви зареди със самоувереност. Независимо от това се постарайте да обмисляте задълбочено перспективните си решения. Наблюдавайте поведението на околните. Ще разберете кой се опитва да ви пречи и разпространява клюки по ваш адрес. Не предприемайте никакви действия, след време ще имате възможност да се намесите ефективно. Материалното ви положение ще остане стабилно, ако не си позволявате излишни разходи.

Рак

Творческият ви потенциал е силен, ще имате възможност да приложите знанията и уменията си на практика. Не всички ваши действия ще получат одобрение, някой може да ви атакува с критики само с цел да ви подразни. Не се поддавайте на провокации. Вместо да се защитите, ще си навредите. В средата на седмицата не е изключено да получите съвсем отчетлив сигнал за начало на любовна връзка. Ще е толкова вълнуващо, колкото и изненадващо и може да не овладеете реакцията си. Ако все пак решите, че си заслужава да опитате, то организирайте съвместно развлечение за края на седмицата.

Лъв

Събитията, добри и лоши, ще се редуват като синусоида. Ще имате възможност да повишите знанията и да усъвършенствате професионалните си умения, но в същото време остри разговори и чужди постъпки ще са повод за разочарование. Ще се отразят на ценностната ви система, ще ви освободят от някои поддържани с години илюзии. Приемете, че дори лошите преживявания са натрупване на добър опит. Следвайте принципите си и ако се налага да правите компромиси, преценявайте доколко ще се отразят на самочувствието и емоционалното ви състояние. Проверете банковите си сметки. Заделете допълнителните постъпления за резерв.

Дева

Повече от един сложен казус ще намери решение през тази седмица. На работното място ще разгърнете изцяло творческия си потенциал, а извън него – скритите си таланти. Резултатите няма да се получат лесно, но пък ще са повод за радост и източник на огромно удовлетворение. Деловите срещи ще са свързани с интересни контакти. Някой от новите познати може да отправи интересно предложение за работа или съвместна дейност. Ще е неочаквано, но полезно и приложимо. Не се колебайте дълго, за да не съжалявате след време.

Везни

Ще сте по-заети от обикновено. Ще сте и по-напрегнати. Настроението ви най-вероятно ще е нестабилно, ще ви е трудно да възприемете мотивите на околните. Някои ваши изказвания може да станат повод за конфликт. Осигурявайте си достатъчно сън и почивка, ако искате да си спестите недоволството на близките. Отделяйте време за любимите си занимания. Колкото и да е малко ще ви се отрази освежаващо. Спорт сред природата в съпровод с предпочитана музика ще ви помогне да постигнете синхрон между физическото и психическото си състояние.

Скорпион

Сравнително спокоен период. Лесно и бързо ще уредите въпроси, свързани с професионалния ви статус. Следвайте интуицията си и обмисляйте подробностите. Подхождайте към проблематичните моменти с присъщата си прозорливост, но без излишна мнителност. Някои решения ще са трудни, но не бива да се отлагат, особено ако ще изискват допълнителни разходи. Любимият човек или много близък приятел ще ви направи приятна изненада, свързана с кратко пътуване и импровизирано веселие.

Стрелец

Събитията, на които ще присъствате през тази седмица няма да са от най-значимите, но ще се отразят на начина ви на мислене. Под тяхно въздействие може да решите да реализирате някои дребни промени в обичайното си ежедневие, да преосмислите отношението си към факти или хора. Ще установите, че случки, на които сте отдавали огромно значение не са го заслужавали и че доста препятствия сте могли да преодолеете по-лесно. Отношенията в семейството ще се променят положително заради готовността ви да приемате компромисно грешките на близките си.

Козирог

Натоварванията на работното място ще са по-високи от обикновено. Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не познавате твърде добре и да взимате отговорни решения. Подгответе се теоретически преди да се насочите към практическото изпълнение на задачите си. Не позволявайте на дребните неуспехи да ви демотивират. Използвайте последните дни от седмицата за почивка. Въздържайте се от скъпи покупки. Съвсем скоро ще намерите същата стока на по-ниска цена и ще се ядосате, че сте избързали.

Водолей

Желанията ви са прекалено много. Подредете ги по важност и преценете какви ресурси ще са ви необходими, ако искате да реализирате поне част от тях. Няма да се справите с всичко, ако си поставяте твърде амбициозни планове. Следвайте максимата по-добре малко, но качествено, отколкото всичко, но „през куп за грош“. Отношенията ви с приятелите, колегите, дори съседите ще са много спокойни. Ще намерите решение на съществуващите противоречия. Необвързаните Водолеи може да намерят новата си любов.

Риби

Проявете наблюдателност, някой ще се опита да навлезе в личното ви пространство. Избягвайте крайните решения, твърде емоционалните изказвания, острите критики. Общувайте в рамките на добрия тон, но решително, ако установите, че интересите ви са нарушени и че се стремят да ви манипулират. Придържайте се към предварително одобрения семеен бюджет. Превишите ли го, разправиите у дома може да ескалират до сериозен скандал. Организирайте си полезни за здравето разходки сред природата, вместо скъпоструващи развлечения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари