Не е тайна, че Тим Макгроу и Фейт Хил са едни от мегазвездите на кънтри музиката в САЩ. Логично съпрузите могат да си позволят доста пищен начин на живот, част от който е и тяхната невероятна вила на Бахамите.

Миналата година те отвориха вратите на своята невероятна лятна къща, специално за списание Architectural Digest и естествено дадоха сериозен повод за завист.

На всичкото отгоре спиращият дъха имот на Тим и Фейт е построен върху остров от 20 акра, който е тяхна частна собственост. Те го купуват през 2003 г., като по онова време на него има само една малка барака. Днес там има невероятна къща, която се състои от осем отделни помещения, свързани с общ покрив. Фейт разказва пред изданието, че построяването на техния бял, ефирен дом с тропически акценти, не е било лесна задача.

„Когато решихме да построим къщата, нямахме представа, че ще трябва да построим малко село, за да осигурим жилища за всички хора, които помагаха в строежа на този оазис. Освен това трябваше да намерим начини да осигурим течаща вода и електричество.“

Съпрузите посвещават девет години в изграждането на своята вила мечта, от която се разкрива зашеметяваща гледка към океана.

Вижте снимки на невероятната вила на Тим и Фейт на Бахамите в галерията ни!