IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бахамският оазис на Фейт Хил и Тим Макгроу

15 май 2018 07 20

Кънтри двойката прекарва 9 години в строежа на своята вила на мечтите

Снимка:architecturaldigest.com

Снимка:architecturaldigest.com

Не е тайна, че Тим Макгроу и Фейт Хил са едни от мегазвездите на кънтри музиката в САЩ. Логично съпрузите могат да си позволят доста пищен начин на живот, част от който е и тяхната невероятна вила на Бахамите.

Миналата година те отвориха вратите на своята невероятна лятна къща, специално за списание Architectural Digest и естествено дадоха сериозен повод за завист.

На всичкото отгоре спиращият дъха имот на Тим и Фейт е построен върху остров от 20 акра, който е тяхна частна собственост. Те го купуват през 2003 г., като по онова време на него има само една малка барака. Днес там има невероятна къща, която се състои от осем отделни помещения, свързани с общ покрив. Фейт разказва пред изданието, че построяването на техния бял, ефирен дом с тропически акценти, не е било лесна задача.

„Когато решихме да построим къщата, нямахме представа, че ще трябва да построим малко село, за да осигурим жилища за всички хора, които помагаха в строежа на този оазис. Освен това трябваше да намерим начини да осигурим течаща вода и електричество.“

Съпрузите посвещават девет години в изграждането на своята вила мечта, от която се разкрива зашеметяваща гледка към океана.

Вижте снимки на невероятната вила на Тим и Фейт на Бахамите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари