IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка и Ник свиха гнездо в къща за 6,5 милиона

27 октомври 2018 13 15

Вижте впечатляващият, модерен дом на звездната двойка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Имението, в което бъдещите младоженци Приянка Чопра и Ник Джонас смятат да създадат семейство, беше разкрито от медиите. Къщата се намира в Бевърли Хилс и е оценена на 6,5 милиона щатски долара.

Според сайта TMZ, зашеметяващият нов дом на влюбените разполага с пет спални, четири бани, басейн и с невероятен изглед към хълмовете над Лос Анджелис. Къщата се намира в най-атрактивния район на Ел Ей, където е и най-прочутият пощенски код – 90210.

Общата площ на имота е около 412 кв. м. Според сайта, Ник е купил къщата преди няколко месеца, малко преди да предложи брак на любимата си през юли. Приянка и Ник се сгодиха през август в Мумбай, на традиционна индуска церемония.

Очаква се индийската актриса и американският певец, който нашумя още като дете с групата „Джонас Брадърс“, да сключат брак в Умайд Бхаван в Джодхпур през декември, като според слуховете на церемонията вече са поканени 200 души.

Приянка и Ник се запознаха през 2017 г. на Met Gala, като според информациите един на друг ги е представил дизайнерът Ралф Лорън. Връзката между двамата започна година по-късно – през май 2018 г.

Близки на Приянка споделят, че тя вече мечтае за бебе, особено откакто нейната добра приятелка Меган Маркъл е обявила новината за бременността си.

Вижте снимки на дома на бъдещите младоженци в галерията ни!

Приянка и Ник вдигат сватба след месец


Приянка Чопра и Ник Джонас на почивка в Мексико


Приянка Чопра показа годежния пръстен

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари