IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кой стил в интериорния дизайн ви подхожда?

12 февруари 2019 09 50

Първа част

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Има хора, които не разбират от обзавеждане, но умеят така да съчетават нещата, сякаш цял живот са се занимавали с това. Те са организирани, изпипват детайлите и често дават съвети за обзавеждане на различни пространства.

Според астрологията, зодията на човек предопределя до голяма степен неговите предпочитания и решения. В тази връзка се смята, че влечението на някои хора към различни стилове не е случайно.

Ако ви предстои да се преместите в ново жилище и квартира или искате да подарите нещо за дома на приятел, вижте кой стил в интериорния дизайн подхожда на всяка зодия.

Овен

Хората с този зодиакален знак са пламенни, страстни, пионери в много начинания. Овните са пълни с енергия и привличат околните със своя забавен характер. Те не се страхуват от нови предизвикателства. Обичат да излизат навън, затова предпочитат да живеят на място, което да изисква минимална поддръжка.

Стил: Съвременен – модерен интериорен дизайн, който създава усещане за простор и свобода. Характеризира се с отворени пространства, няколко различни зони, комбинирани в една.

Ключови думи за интериор: Минималистичен, съвременен, елегантен

Основен цвят: Червен и всички огнени

Елемент в дома: Обзавеждане в червена, черна и бяла кожа

Телец

Телецът се управлява от Венера, планетата на красотата. Затова хората, родени под тази зодия, обичат комфорта, сигурността и уюта на дома. Те се чувстват най-добре вкъщи, в своя кът. Предпочитат елементи, мотиви и пропорции, изпитани във времето.

Стил: Класически/традиционен – елегантни вариации на класическите предложения, използване на мотиви, изпитани във времето. Изобилстват мебелите от дърво и различни архитектурни елементи.

Ключови думи за интериор: Луксозен, класически, удобен

Основен цвят: Зелен

Елемент в дома: Диван или кушетка, пълна с възглавници, където Телецът да си почива

Близнаци

Те нямат проблеми в общуването и стартирането на нови начинания. Но името на зодията им предопределя, че в тях живеят две личности с противоположни мнения. Близнаците могат да харесват както някои традиционни неща, така и да залитат по най-новите тенденции в дизайна.

Стил: Еклектичен – той се свързва с индивидуалността и свободата на неговия притежател. Характеризира се с множество вариации и наслоявания, като текстилът и текстурата имат важна роля.

Ключови думи за интериор: Модерен, лек и ефирен

Основен цвят: Бял

Елемент в дома: Библиотека от ново поколение

Рак

Хората с тази зодия са големи домошари. За тях домът е крепост. Те не държат на лукса, а по-скоро на удобството и непретенциозните мебели.

Стил: Провинциален/кънтри – смесица между английски, френски, тоскански или скандинавски стил, която създава усещане за топлина и семеен уют. Преобладават дървото и керамиката, топли приглушени тонове, разноцветни тъкани и тапети.

Ключови думи за интериор: Прост, удобен, носталгичен

Основен цвят: Бял

Елемент в дома: Стена, предназначена за семейните рамки със снимки

Лъв

Хората от зодия Лъв са с голямо самочувствие. Те искат винаги да са на първо място и са родени за лидери. За дома си купуват мебели или украшения, с които искат да се отличат от останалите. Той е отражение на тяхната личност.

Стил: Максимализъм – или тежката артилерия в интериора. Някои ще го сметнат за кич. На почит са индивидуалният стил, пищните форми и цветове.

Ключови думи за интериор: Пищно, показно, помпозно

Основен цвят: Златен

Елемент в дома: Монограми

Останалите четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари