IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По случай 60-годишнината на Барби: Хотелска стая в розово

14 април 2019 10 45

За ценителите на най-известната кукла

Източник: Hilton

Източник: Hilton

Наскоро най-известната кукла в света – Барби, навърши 60 години. По този повод известен хотел в Мексико предлага тематични стаи в розово за всички свои клиенти, които все още пазят детското в себе си.

Срещу цената от 189 долара през седмицата до 229 долара за нощувка за уикендите гостите могат да отседнат в две специално създадени луксозни стаи, обзаведени в така наречения „glamping“ стил – живот сред природата, без липсата на всякакъв лукс и удобства. Освен това те може да избират храна от специално създаденото Барби-меню.

Хотелските стаи ще бъдат свободни за ползване след декември 2019 г. Почитателите на куклата може да ги наемат за тематични партита като рождени дни на малки и големи, за различни събития, както и просто за забавление.

Влизайки в сградата, гостите ще преминат по специално поставен розов килим по случай годишнината на Барби. На рецепцията също ще има розови украшения, а по коридорите огромни токчета в същия цвят, които са запазена марка за куклата.

Тематичната стая се познава по розовата входна врата. Влизайки вътре ще попаднете първо на спалнята за възрастни, в която има завивки в черно и бяло с логото на куклата, както и артинсталации с барбита.

Дори в банята се усеща почеркът на популярната играчка. По душ кабината има розови стикери.

Непосредствено до стаята за възрастни се намира тази за деца, която все едно е версия на самите къщи на куклата, които имат много малчугани. В него има килим, наподобяващ истинска трева и бяло-розовия кемпер на Барби, с който тя ходи на почивки.

„Барби обича да пътува, да се забавлява сред природата и да се грижи за околната среда, но без да се лишава от комфорта и лукса, с който разполага“, коментират от управата на Hilton Mexico City Santa Fe.

Още снимки на уникалната кукленска стая може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари