IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомен за Робин Уилямс с „Един разгневен мъж в Бруклин“ по Bulgaria ON AIR

1 май 2024 11 46

Комедийната драма ще бъде излъчена на 4 май

Спомен за Робин Уилямс с  „Един разгневен мъж в Бруклин“ по Bulgaria ON AIR

Сюжетът на хитовото заглавие „Един разгневен мъж в Бруклин“ разказва за мъж, който научава, че има само 90 минути живот. Той се втурва из нюйоркския квартал Бруклин, решен да оправи всички проблеми, които е причинил на близките си.

В драматичната комедия на режисьора Фил Алден Робинсън, която ще е забавна за зрителите от всички възрасти, ще станете свидетели на една изключително интересна и забавна история, а в главните роли ще гледате покойната холивудска звезда Робин Уилямс, както и Мила Кунис, Ричард Кайнд, Хамиш Линклейтър, Сатан Фостър, Мелиса Лео, Джеймс Ърл Джоунс, Питър Динклидж и др.

Когато мъж научава, че му остава още само час и половина живот, той решава да не стои със скръстени ръце. По всяка вероятност много други хора на негово място просто биха се примирили със съдбата си и единственото, което ще направят, е да дочакат мирно и тихо своя край. Главният герой обаче има коренно различни виждания в това отношение. Независимо колко време му остава да живее, той решава поне да си отиде от този свят по възможно най-достойния начин. В рамките на оставащите му 90 минути, той предприема посещение до всички свои най-близки и познати. С каква цел предприема това и дали ще осъществи докрай своите намерения?

„Един разгневен

Мъжът отива при близките си, за да поправи всички проблеми, които им е причинил през живота си. Възможно ли е обаче това да се случи при положение, че след изтичането на час и половина той вече няма да е между живите? Филмът спада към категорията комедийна драма, като по всяка вероятност зрителите ще останат с различни виждания по въпроса. Може ли да се пресъздаде през призмата на комедията обиколката на един мъж по домовете на най-близките му хора, която цели да оправи причинените проблеми? Как всъщност научава той, че му остава толкова кратко време живот? Дали причината е някакво заболяване или нещо съвсем неочаквано, за което никой от зрителите не може да предположи. В главната роля е вече покойният Робин Уилямс останал завинаги в историята на киното като един от най-великите актьори и комици на всички времена. Сега Госпожа Даутфайър не е на екрана, но вместо нея идва още един изключително забавен герой. Верен на своя стил, Уилямс и този път поднася на почитателите си една незабравима история, която те със сигурност ще помнят винаги. Дали ще успее неговият персонаж да изпълни успешно мисията, която си поставя.

„Един разгневен

Какво би направил някой, когато научи, че жизненият му път е почти свършил? Ще се отчае ли и затвори в себе си или вместо това ще потърси начин да поправи лошите неща, които е причинил на близките си хора? Точно това прави героят във филма, а за зрителите остава само да гадаят през какви премеждия и препятствия ще трябва да премине. На Уилямс компания правят още редица актьори, направили запомнящи се роли в киното. Той е начело на този състав, а когато е на екрана, забавлението е сто процента гарантирано. Кое предизвиква гнева на най-гневния мъж в Бруклин и може ли той да бъде обуздан? Ще има ли продукцията щастлив край и все пак оставащите 90 минути живот да се окажат заблуда? Всичко това и още много други неща ще разберат хората, които изгледат поредния култов филм на Уилямс, отишъл си от този свят на 63-годишна възраст.

Ще можете да гледате комедийната драма на 4 май от 13:30 часа по Bulgaria ON AIR

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари