IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло, Адел и Риана – най-стилни на „Грами“

13 февруари 2017 15 20

Певиците спечелиха одобрението за избора си на облекло

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес, Адел и Риана бяха сред най-добре облечените на церемонията за връчването на наградите „Грами“, съобщи Daily Mail.

Лопес се появи с нежна дълга рокля в лавандулов цвят на дизайнерската фирма „Ралф енд Русо“. Около врата си имаше огромно цвете от тюл, а дългата ѝ коса бе свободно пусната да стига до кръста ѝ. Певицата избра обувки на висок ток с диаманти.

Колежката ѝ Адел се открояваше както с най-много отличия, така и със зелена рокля с дълъг ръкав покрита със Сваровски. Тя бе заложила на марката „Живанши“ от италианския дизайнер Рикардо Тиши.

Снимка: Reuters

Риана събра погледите с изрязан топ от „Армани“, покрит с кристали, в цвят мандарина и обемна черна пола от копринена органза. Долната част на тоалета ѝ напомняше на розовата рокля от „Джамбатиста Вали“, с която беше на церемонията за „Грами“ преди две години.

Снимка: Reuters

Бременната Бионсе не дефилира по червения килим, но се появи на сцената – като богиня със златна корона, открояваща нарасналия ѝ от бременността корем.

Дъщеря ѝ Блу Айви беше облечена с риза с жабо в стила на покойната звезда Принс, под костюм с цвят на розова дъвка. Тя се радваше на изпълнението на Бионсе от скута на баща си Джей Зи.

Друга известна певица – Кейти Пери, бе заложила на разрошена подстригана до раменете руса коса. Тя носеше тоалет в две части – дълга пола от пера в светлорозово и поло от лъскави пайети с меден цвят.

Водещият на церемонията британски комик Джеймс Кордън излезе на сцената със сако в цвят пепел от рози, комбинирано с бяла риза и черна вратовръзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари