IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман проговори за Уайнстийн: #metoo

24 ноември 2017 11 40

Актрисата подсказа, че също е преживяла сексуален тормоз от продуцента

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ума Търман също се оказа жертва на похотливия продуцент Харви Уайнстийн. Звездата от „Криминале“ и „Убий Бил“ публикува съобщение в своя профил в Instagram, подсказвайки, че е изтърпяла сексуален тормоз от филмовия магнат.

„Благодарна съм днес, че съм жива за всички, които обичам, и за всички, които имат смелостта да се застъпят за другите“, пише актрисата.

„Наскоро заявих, че съм много ядосана и имам няколко причини, #metoo (така жертвите отбелязват в социалните мрежи, че са били жертви на сексуален тормоз), ако не разбирате това от израза на лицето ми.“ – пише актрисата.

Тя отбеляза, че все още се нуждае от малко време, за да бъде справедлива и ясна в изявленията си. Търман поздрави последователите си с Деня на благодарността и подчерта, че не мисли нищо добро за Уайнстийн.

Постът беше придружен с кадър на Търман от „Убий Бил“: 2. Филмът е разпространяван от Miramax – компания, на която Уайнстийн бе изпълнителен продуцент. Дори е основана от Харви и неговия брат Боб, които напуснаха малко след като я продадоха на „Уолт Дисни“. След това те откриха The Weinstein Company.

Уайнстийн, основателят на Miramax и The Weinstein Company, е обвиняван от десетки жени, които са изтърпели сексуални престъпления, вариращи от тормоз до изнасилване.

Макар и да е работила в доста филми, разпространявани от компаниите на Харви, Търман така и се изказва твърде предпазливо по повод обвиненията.

Миналия месец актрисата сподели в интервю пред The Hollywood, че е похвално, когато жените в шоу бизнеса говорят за „неподходящо поведение“ на работното място. Ума участва в „Криминале“, „Повелителят на кухнята, „Красиви момичета“ – филми, разпространявани от компанията на Уайнстийн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари