IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обрат: Адвокат на Уайнстийн обвини Роуз Макгауън в лъжа

1 февруари 2018 10 20

Тя искала да бере слава на гръб на продуцента

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като скандалът около Харви Уайнстийн повлече и други знаменитости след себе си, адвокат на продуцента обвини актрисата Роуз Макгауън в лъжа. Според Бен Брейфман, твърденията на Роуз, че е била обект на сексуален тормоз от страна на Харви са „безочлива лъжа“, съобщи Асошиейтед прес.

Брейфман твърди, че Макгауън се опитва да „опетни“ клиента му, за да рекламира новата си книга „Brave“ („Смела“).

В мемоарите си, които излязоха вече на пазара, актрисата описва обвиненията си срещу Уайнстийн. Адвокатът каза, че клиентът му отрича твърденията на Роуз Макгауън.

Защитникът също цитира кореспонденция от „двама свидетели“, за да подкрепи позицията на бившия холивудски продуцент – на мениджърката Джил Месик и на носителя на награда „Оскар“ Бен Афлек.

Към изявлението бяха приложени няколко снимки на Роуз Макгауън, на които тя е във видимо близки отношения с Харви Уайнстийн по време на светска проява преди години.

Въпреки изявленията на адвоката на продуцента, именно след обвиненията на Роуз, много актриси последваха примера й и откровено разказаха за срещите си с Харви. Салма Хайек, дори го нарече чудовище.

Повечето от случаите на жертвите на Уайнстийн са били поканени от него в хотелската му стая под предлог да говорят по работа. После обаче той ги е принуждавал да правят секс с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари