IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър, изкушен от жената на Уил Смит в София

1 февруари 2018 08 20

И двамата участват в „Код: Ел Ей“ през февруари

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Във флирт на борда на самолет ще се впусне съпругата на холивудската звезда Уил Смит в предстоящото заглавие „Код: Ел Ей“. Джейда Пинкет Смит е последната обявена звезда, която ще забие токчето си у нас за третия филм от поредицата, проследяваща опитите на Джерард Бътлър да измъкне президента от поредната терористична заплаха. Клапата на „Код: Ел Ей“ ще щракне до дни в Лондон, като по традиция част от кадрите ще бъдат реализирани и в студиата на „Ню Бояна“.

Предвид факта, че този път екшънът ще се развива предимно сред облаците, екипът на лентата ще заложи масово на зеления екран и специалните ефекти, като ще ограничи работата на локации из София до минимум.

Сюжетът на „Код: Ел Ей“ ще позиционира таен агент Майк Банинг (Бътлър) в самолет сред терористи. След като на два пъти (в „Код: Олимп“ и „Код: Лондон“) брани живота на президента, в последния филм от франчайза именно той ще се превърне в мишена на агресорите.

Начело на Белия дом в режисирания от Рик Роман Во филм се очаква да застане Морган Фрийман след оттеглянето на Арън Екхарт от поста в поредицата миналата година.

След провала на „Геобуря“ и „Бърлога на крадците“, „Код: Ел Ей“ изглежда като единственият коз, скрит във филмографията на Бътлър, за последните няколко месеца. Работата по лентата трябваше да започне още през декември, но контузия на звездата вследствие на лека катастрофа през октомври забави графика на проекта. „В предишните филми заложихме повече на екшъна, сега ще се фокусираме върху демоните, които се крият в душата на Майк“, загатна наскоро актьорът, цитиран от „Монитор“.

Последната му визита у нас бе миналото лято, като повод за нея станаха предварителните подготовки за „Код: Ел Ей“. Бътлър прекара цял уикенд в София и не пропусна да се забавлява с приятели от „Ню Бояна“, с които работиха по проектите му у нас.

На български терен екранният Майк Банинг е работил още по Hunter Killer, както и другите две части на „Код“. Страната ни ще остане в сърцето на звездата и като родината на най-новото четирикрако попълнение в семейството му – кученцето Шушка, което Бътлър намери по време на снимки из Витоша.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари