IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3D Mapping визуализации откриват Националното турне на Графа в Пловдив

29 май 2018 11 18

Визуализациите са разработени спрямо архитектурата на Античен театър в Пловдив

Снимка: ПР

Снимка: ПР

На 31 май в Античен театър Пловдив стартира националното турне на Графа. Топизпълнителят и екипът му представят ново музикално и визуално шоу.

Феновете ще станат свидетели на иновативни сценични решения още в началото на концерта, а изненадите ще продължат до края. Сцената на Античния театър ще бъде покрита със специална мокетна настилка, която ще позволи на публиката да се наслади на 3D Mapping визуализациите, разработени спрямо архитектурата на магнетичното място. Те са причината и концертът да започне с малко закъснение, входът за него ще бъде отворен от 20:00 часа, а началото се очаква да е в 21:00 часа.

По отношение на музикалните решения, Графа всеки път доказва, че може да бъде различен, емоционален и завладяващ. Перфекционисти до най-малкия детайл, той и музикантите му се раздават максимално на сцената и предават енергията си на публиката.

Само дни преди шоуто организаторите на концерта разкриват, че жителите и гостите на Пловдив ще се зарадват на изпълненията на участниците от „Гласът на България“ Мария Пашалийска и Деница Караславова в началото на концерта.

Специално за събитието от Македония в Пловдив пристига рапърът Слаткаристика. На сцената на Античния театър Графа и Искрата ще представят новия сингъл „Неочакван обрат“, който само за няколко дни се превърна в един от най-гледаните в YouTube.

След концерта в Пловдив турнето продължава в Бургас (4 юни, Летен театър) и Варна (5 юни, Летен театър), където мащабът на шоуто се запазва. До няколко дни ще падне тайната на какви визуални изненади ще се насладят феновете в крайморските градове и кои ще са специалните гости там.

От Монте Мюзик припомнят, че на касите на eventim.bg все още има налични билети за концерта в Пловдив, но количеството е ограничено. Във Варна и Бургас търсенето на пропуски също е голямо, можете да си ги осигурите от мрежата на www.eventim.bg, касите на НХТ-Бургас и ФК-Варна.

Новото видео на Графа и Искрата „Неочакван обрат“ можете да чуете тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари