IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На снимачната площадка с Анджелина Джоли и Ел Фанинг

30 май 2018 13 10

Снимките на „Господарка на злото“ 2 са в разгара си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Снимките на втората част на продукцията на Дисни „Господарка на злото“ са вече в разгара си. Локациите за снимачния процес включват Pinewood Studios и други, специално подбрани места в Обединеното кралство.

В главните роли ще видим отново Анджелина Джоли и Ел Фанинг като Злодеида и принцеса Аврора. Двете актриси показаха, че на снимачната площадка е много забавно като публикуваха общ фотос в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Джоли определя ролята си в тази продукция като една от най-трудните в кариерата ѝ още по време на снимките на първия филм.

Към звездния екип се присъединява този път и Мишел Пфайфър като кралица Ингрид.

Втората част на „Господарка на злото“ продължава да изследва сложните взаимоотношения между Злодеида и бъдещата кралица, които ще създадат нови съюзи, но и ще се сблъскат с нови противници в стремежа си да защитят всички магически същества, които живеят по техните земи, обясняват от Форум Филм.

Премиерата на приключенското фентъзи беше на 30 май 2014 година и буквално взриви световния боксофис с приходи от над 750 млн. долара. Това беше и най-касовият дебют за Анджелина Джоли с приходи от 170 млн. долара от продажба на билети.

В България „Господарка на злото“ постави нов рекорд за Анджелина и се класира на почетното второ място по премиерни приходи за 2014 г.

Снимка: Форум Филм

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари