IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи показаха близнаците на концерт

7 юни 2018 12 00

Двамата се отправиха на турне, което стартира във Великобритания

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Бионсе и Джей Зи са едни от най-известните изпълнители в световния музикален шоубизнес. След многото слухове за неразбирателства в личния им живот, двамата все пак се отправиха на световно турне, което кръстиха On The Run II Tour.

Първото им шоу се състоя на стадиона Principality Stadium в Кардиф, Великобритания. По време на концерта на огромен екран се прожектират не само кадри от шоуто в реално време, но и материали от личния архив на звездите, предава Daily Mail.

В частност Бионсе и Джей Зи споделиха фотоси на своите пораснали близнаци – Сър и Руми, които се родиха миналата година.

Интересното бе, че снимките са направени по време на обновената сватбена клетва на звездите и си личи, че това се е случило съвсем скоро.

Действително по време на музикалния им спектакъл двамата се държали много близки един с друг, усмихвали се, прегръщали се и участвали в горещи танци. В шоуто им участват 26 музиканти и 17 танцьори.

Бионсе и Джей Зи ще имат още няколко участия във Великобритания – на 9 юни са в Глазгоу, Великобритания – Хапден Парк, на 13 юни Манчестър, Великобритания – стадион Етихад, на 15 юни Лондон, Великобритания – Лондонски стадион.

После заминават към Амстердам, където ще са на 19 юни, на 23 юни са в Копенхаген, на 25 юни в Стокхолм, а на 28 юни в Берлин.

Оттам звездите се отправят към Варшава, където ще е концертът им на 30 юни. Следва 30 юли – Кьолн. В Италия имат две обявени дати – 6 юли са в Милано, а два дни по-късно в Рим. Оттам се отправят към Франция, където на 14 юли ще са в Париж, а на 17 юли в Ница.

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари