IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън почете баща си: Безкраен!

26 юни 2018 11 40

Момичето благодари за обичта му

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис почете паметта на  баща си по повод деветата годишнина от кончината му като публикува негова снимка, която озаглави "Безкраен".

22-годишната Парис благодари на баща си за обичта. Междувременно сестрата на Краля на попа, 62-годишната Латоя Джексън, също публикува снимка в социалните мрежи с надпис "Винаги ще ни липсваш!".

Почитта си към музикалната икона изрази и топ моделът Наоми Кембъл. Тя сподели снимка от клипа на песента "In the Closet" на Майкъл Джексън, на която двамата са заедно, и написа: "Не мога да повярвам, че минаха девет години, обичам те и ми липсваш, винаги ще си в сърцето ми!".

В деня на годишнината фенове на Майкъл Джексън се събраха около звездата му на Алеята на славата в Холивуд, за да го почетат.

По-рано този месец тя стана обект на вандалска проява и се наложи Парис Джексън да запретне ръкави, за да изчисти монумента от червените графити по него.

Майкъл Джексън почина на 50-годишна възраст на 25 юни 2009 г., припомня Контактмюзик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари